Sådan tilslutter du en faxmaskine

Tro det eller ej, faxmaskiner var engang et tegn på et travlt moderne kontor. Mens faxer (forkortelse for fax) er langt mindre almindelige, end de plejede at være, har de stadig deres fordele. Faxning betragtes stadig som en mere sikker mulighed for at sende dokumenter end at sende dem i posten, og det kan være et godt alternativ, hvis dine e-mails, vedhæftede filer, vedhæftede filer til direkte beskeder eller link til delte mapper bare ikke kommer igennem.

Tips

Selvom hver model kan variere i opsætningen, skal det ikke være kompliceret at tilslutte en faxmaskine. Generelt set kan du tilslutte en faxmaskine til ethvert sted, hvor du kan tilslutte en kablet telefon.

Tilslutning af en faxmaskine og en telefon på samme linje

Hvis du planlægger at sende og modtage faxer regelmæssigt, er det noget at overveje at have en anden telefonlinje kun til faxmaskinen. Mange virksomheder gør dette ved hjælp af to linjer: en faxmaskine og et telefonnummer. Dette er dog ikke obligatorisk. Du kan forbinde din faxmaskine til din enkelt telefonlinje, ligesom du kan forbinde mere end en telefon til den linje.

Alt hvad du behøver er et ekstra telefonstik. Hvis du ikke har en, har du to muligheder. Du kan få en telefonlinjesplitter (eller telefon- / faxdeler), der tilsluttes stikket og giver dig mulighed for at forbinde din telefon og faxmaskine til det. Den anden mulighed er at afbryde din telefon, mens du sender en fax, eller når du skal modtage en.

Det største problem, du står over for, når du bruger en faxmaskine på din telefonlinje, er at når telefonen ringer, ved du ikke, om det er en fax, der kommer ind, eller en person, der ringer, før du løfter telefonen. Hvis du hører en summende-knirkende lyd, er det en fax, så læg på og svar ikke på telefonen, når den ringer igen. Faxmaskinen ringer automatisk igen efter et par sekunder.

Tilslutning af faxen til et RJ-11-stik

I de fleste tilfælde bruger en faxmaskine det samme stik som en telefon til hjemmet eller kontoret: et RJ-11-stik. Du skal bruge en ledning til at forbinde faxmaskinen til en stikkontakt, som skulle have været med din faxmaskine. Enderne af ledningen skal have en plastikhætte med et klemmeligt håndtag, der bruges til at låse den fast i adapteren. Du skal se to kobbertråde i slutningen af ​​stikket.

Tilslut den ene ende til faxmaskinen og den anden ende til ethvert fungerende telefonstik. Stikket på faxmaskinen skal sige "Line" eller "r-Line" eller kan bare have et telefonsymbol på det. Når du tilslutter ledningen, skal den let klikke på plads. Netværkskabler har lignende RJ-45-stik, men er større end RJ-11-stik. Hvis du ikke er sikker på, om et telefonstik fungerer, skal du slutte en telefon til det for at teste det.

Fax ved hjælp af kabelinternet eller fiberinternet

Mange hjem og kontorer bruger i dag ikke længere traditionelle telefonlinjer og har deres telefoner tilsluttet deres kabelinternet eller fiberinternet. Hvis din tjeneste har en dedikeret telefonboks, skal du være i stand til at forbinde din faxmaskine til den ligesom en telefon. Hvis din tjeneste er forbundet til dine interne telefonlinjer, og dine telefoner er tilsluttet stikkene på væggen, skal du slutte din faxmaskine til ethvert fungerende stikkontakt.

I nogle tilfælde kan du have problemer. Ældre faxmaskiner fungerer muligvis ikke korrekt, hvis de var det foretaget inden VoIP-tjenester blev introduceret. Derudover kan din tjenesteudbyder muligvis begrænse brugen af ​​din faxmaskine. Google Fiber advarer for eksempel sine kunder om, at hvis en fax er længere end 20 eller 30 sider, kan de opleve problemer.