Sådan finder du dit PUK-nummer

En PIN-oplåsningsnøgle (PUK) er en kode, der er tildelt din mobiltelefons SIM-kort af din tjenesteudbyder. Hvis du har indtastet en forkert pin, låses telefonen og beder dig om at indtaste din "PUK-kode". Du skal indtaste den korrekte sekscifrede kode for at få telefonen tilbage til service igen. Din tjenesteudbyder kan hjælpe dig med at få den rigtige PUK-kode til dit SIM-kort.

Trin 1

Tjek din online faktureringskonto for at se, om der er en mulighed for at nulstille dit SIM-kort. Søg efter "Fjern SIM-kort" eller "Nulstil SIM-kort." Hvis din tjenesteudbyder har denne mulighed tilgængelig, skal du følge instruktionerne for at få din PUK.

Trin 2

Ring til din mobiltelefonudbyder og forklar, at din telefon beder dig om at indtaste en PUK-kode. Du bliver nødt til at give oplysninger for at identificere dig selv, såsom din nuværende postadresse, fødselsdato eller de sidste fire cifre i dit personnummer.

Indtast nummeret på din mobiltelefon, mens du er i telefonen hos tjenesteudbyderen. Dette vil sikre, at PUK-koden fungerer, før du lægger på.