Sådan ved du, hvem der besøger din Facebook-væg

Facebook-vægfunktionen giver dig mulighed for at oprette forbindelse og dele med venner ved at opdatere din status, sende fotos og "lide" Facebook-indhold. Du finder det meste af din Facebook-aktivitet vist på din væg, hvilket kan lade dig undre dig over, hvem der besøger den. Mens Facebook ikke giver de tekniske midler til at give dig mulighed for at spore dine sidevisninger, kan du se de besøgende, der interagerer med din væg. Tjek dine meddelelser og din væg for at se, hvem der aktivt har tjekket det ud.

E-mail- og tekstmeddelelser

Log ind på din Facebook-konto.

Klik på "Kontoindstillinger" i rullemenuen "Konto" i øverste højre hjørne på en hvilken som helst side. Vælg fanen "Meddelelser", der vises i den øverste værktøjslinje på den resulterende "Min konto" -side.

Rul gennem listen over indstillinger, der vises på den resulterende "Notifikationer" -side. Marker dine ønskede muligheder for at modtage underretning om Facebook-aktivitet via e-mail eller SMS-tekst. Indstillinger for vægaktivitet inkluderer "Nogen stiller på din væg", "Mærker dig på et foto" og "Kommentarer til en historie på din væg." Klik på knappen "Gem ændringer", der vises nederst på siden.

Notifikationer på stedet

Log ind på din Facebook-konto.

Klik på ikonet "Notifikationer" i øverste venstre hjørne på en hvilken som helst side. Bemærk, at eventuelle nye meddelelser vises som røde advarselsmeddelelser, afbildet af antallet af underretninger i en rødfarvet boble.

Klik på linket "Se alle underretninger", der vises nederst i pop op-boksen "Underretninger". Rul gennem listen over aktiviteter, der vises på den resulterende "Dine meddelelser" -side. Elementer, der vedrører din væg, vil blive vist med links til "Din status" eller "din væg", som, når du klikker på dem, vil lede dig til aktiviteten.

Tips

Du kan også klikke på fanen "Hjem", der vises i øverste højre hjørne på en hvilken som helst side, når du logger ind på din konto. Dette giver dig mulighed for at rulle gennem din væg og se aktivitet efter "Topnyheder" eller "Seneste."