Hærspil til børn

Næsten enhver gruppe børn foretrækker at lege udendørs end at lege stille indendørs. Hærspil er centreret om et barns følelse af fantasi og eventyr. En stor gruppe af rastløse børn vil nyde hærtema-spil, der bruger strategier, masser af handling og resulterer i vindere.

Fang flag

Opdel børnene i to hold til et udendørs hærspil, der forsvarer et flag. Vælg et skovklædt område, og giv hvert hold en chance for at skjule deres flag på deres side af banen. Hvert hold skal vælge tre spillere for at blive og forsvare flaget, mens de andre mødes i midten for at begynde at spille.

For at fange en fjendtlig spiller skal børnene bare snige sig bag fjenden, stikke en finger i ryggen og sige: "Jeg har dig." Den fangede spiller skal sætte sig ned og synge en høj version af "Take Me Out to the Ballgame" eller enhver anden lys sang. Holdet, der fanger det andet holds flag, vinder spillet. For at gøre spillet mere realistisk, lad børnene bære camouflage, læg camouflage-makeup på deres ansigt og bære legetøjspistoler.

Redningsmission

Opdel børnene i grupper på seks til et redningsmissionsspil. Fortæl børnene, at fjenden har skudt to af deres delingsmedlemmer i ingenmandsland, og de fire resterende medlemmer skal finde dem, bandage dem og bringe dem i sikkerhed.

Giv to ruller toiletpapir og et stort badehåndklæde som bandager og båre. Når du giver signalet, skal de løbe for at finde deres første sårede delingsmedlem, pakke en hel rulle toiletpapir omkring hans torso og placere ham på badehåndklædet. Med et barn i hvert hjørne skal de bære deres sårede ven tilbage til startlinjen, gå ud igen og redde det andet sårede delingsmedlem. Det første hold, der redder begge holdmedlemmer, vinder hærens spil sikkert.

Bakkens konge

Opdel dine børn i en konge med fire undersåtter og en hær, der ønsker at vælte kongen. Vælg en stor høj eller bakke til det forsvarede rige. Kongen skulle stå på toppen af ​​bakken omgivet af sine fire undersåtter. Det andet hold skulle organisere sin hær til at angribe i bølger af fem personer for at fjerne kongen fra den øverste position. Ikke mere end fem mennesker fra hæren kan angribe til enhver tid.

Hvis de ikke har vundet efter fem minutter, skal de forlade og lade den næste bølge prøve. Når de erobrer kongen eller dronningen og tvinger dem til bunden af ​​bakken, skal du krone en anden person til konge og bede dem om at vælge deres fire forsvarere. Gentag indtil alle har en chance for at forsvare kongen.