Sådan oprettes og udskrives gratis visitkort

Elementer, du har brug for

  • Papir med karton

  • Computer med internetadgang

  • Printer

Visitkort er perfekte til kort at angive professionelle tjenester eller færdigheder, du har at tilbyde. Du kan bestille visitkort fra en række forskellige virksomheder, men at oprette dem selv hjemme er et godt alternativ. Oprettelse af dine egne visitkort er også en god idé, hvis du vil have noget unikt.

Gå til DeGraeve-webstedet for at begynde at lave dine egne brugerdefinerede visitkort (Referencer 2). Når du er der, skal du klikke på linket "Visitkortgenerator" i højre side.

Vælg en skrifttype og et logo, du vil have til dine kort. Hvis du ikke allerede har en, skal du klikke på knappen ved siden af ​​logoet for upload af felt; dette fører dig til et websted, der giver gratis multimedieklip. Når du har fundet et logo, du kan lide, skal du kopiere URL'en og indsætte det i feltet til upload af logo.

Indtast de nødvendige oplysninger til dit kort. Alle felter er helt valgfri, selvom det er en god ide at medtage dit navn, firmanavn, virksomhedsadresse, fax, telefonnummer og e-mail-adresse.

Beslut, hvilke tekstlinjer du vil markere med fed skrift, og hvor stor du vil have dem til at blive vist. Når du har gennemgået dine oplysninger, og du er tilfreds med dem, skal du klikke på "Lav visitkort!" knap.

Dine visitkort vises som en PDF-fil med i alt 12 visitkort på siden. Udskriv dine nye visitkort på karton, hvilket gør dem tykkere og mere holdbare. Gem PDF-siden på din computer, så du kan udskrive flere kort, når du har brug for dem.