2 Kritisk vigtige ting Hver Apple-bruger skal gøre denne weekend

To enormt vigtige software sikkerhedsopdateringer er for nylig blevet frigivet til mange Apple-enheder, og hvis du ikke har opdateret din software til de seneste versioner endnu, bør du virkelig gøre det, mens du har lidt fritid i weekenden. Gør dette for alle dine egne Apple-hardware, gør dette til dine forældre Macs, bedsteforældre iPads, tanter iPhone, onkler iPod, fætre SE / 30 (bare sjov), alle, der ejer en Apple-enhed, skal opdatere alle deres operativsystemer til en patch iOS eller OS X version hurtigst muligt.

For de, der savnede det, er sikkerhedsopdateringerne rettet mod at tilslutte SSL / TSL-sikkerhedsfejlen, der blev afsløret for nogle uger siden, hvilket efterlader næsten alle nyere Mac, iPhone, iPad eller iPod touch sårbare over for følgende potentielle situation, vi beskrev her :

"... en angriber kunne bruge denne [sikkerhedsfejl] til at aflytte data, som e-mail, adgangskoder, bankoplysninger, kommunikation, dybest set noget, hvis angriberen er på samme netværk som dig eller ellers kan komme imellem din computer og en fjernserver. "

Det er dårligt, men her er hvad der er godt; Der er opdateringer til rådighed for næsten alle for at forhindre, at denne udnyttelse bliver brugt imod dem.

Har du en Mac? Opdater til OS X 10.9.2 eller sikkerhedsopdateringen

Første ting først: Sikkerhedskopier din Mac med Time Machine, før du installerer systemopdatering. Det er altid usandsynligt, at noget går galt, men at lave en backup tager et par sekunder og kan forhindre en frustrerings verden i den ulige begivenhed, der går haywire i opdateringsprocessen (selvom noget uventet som en strømbrud midt opdatering kan føre til en ødelagt OS X-installation)

Sikkerhedskopieret? Godt, nu til Apple-menuen og gå til "Software Update" for at installere opdateringen til rådighed for dig, det vil være et af følgende, afhængigt af din version af OS X:

  • OS X Mavericks-brugere kan opdatere til OS X 10.9.2 gennem Software Update
  • Brugere af OS X Mountain Lion (10.8) finder "Sikkerhedsopdatering 2014-001 (Mountain Lion)" tilgængelig under Software Update
  • Brugerne af OS X Lion (10.7) finder "Sikkerhedsopdatering 2014-001 (Lion)" tilgængelig fra Software Update

Mac-brugere, der kører OS X Snow Leopard, finder ikke nogen opdateringer tilgængelige for dem, men det skyldes, at Snow Leopard ikke er sårbar over for SSL / TSL-fejlen . Med andre ord er 10.6 sikkert fra denne specifikke sikkerhedsfejl, på trods af belastningen af ​​fejlagtig hysteri i mange andre tekniske publikationer om Apple 'drop-support' til Snow Leopard og forlader dem sårbare. Dette kan bekræftes af enhver Mac, der kører Snow Leopard ved hjælp af Safari, for at besøge GoToFail-testwebstedet.

For Mavericks-brugere har installationen af ​​OS X 10.9.2 også gode fordeler, som at løse de endelige postproblemer, som mange Mac-brugere havde stødt på, og der er endda nogle få nye funktioner tilføjet til OS X, som evnen til at blokere iMessages fra Mac.

De interesserede kan læse udgivelsesnoterne til OS X 10.9.2, og en af ​​vores læsere var så god at indsætte hele detaljerede sikkerhedsnotater i kommentarerne.

Kan ikke opdatere helt endnu af en eller anden grund? Du skal virkelig gøre det så hurtigt som muligt, uanset din version af OS X, men hvis du har en eller anden grund til, hvorfor du ikke kan opdatere helt endnu, følg disse grundlæggende beskyttelsestips i mellemtiden (for alle andre er det godt råd til følges generelt).

Har du en iPhone, iPad eller iPod touch? Opdatering til iOS 7.0.6

Før noget andet skal du sikkerhedskopiere din iPhone eller iPad, før du begynder. Du kan sikkerhedskopiere den til iCloud eller iTunes eller begge dele. Bare glem ikke at sikkerhedskopiere først. IOS-opdateringer går normalt uden en hitch, men det er ikke helt uhørt at komme op med en "muret" enhed efter at have installeret en mindre opdatering, og en backup gør det muligt at genoprette den situation i minutter i stedet for timer.

Med en frisk backup praktisk, opdateres direkte ved at gå til Indstillinger> Software Update og installere den nyeste version til rådighed. Dette kaldes "OTA" eller Over-The-Air opdatering, og enheden skal være på et wi-fi netværk for at opnå dette.

Avancerede brugere kan også gå den manuelle rute og downloade iOS 7.0.6 IPSW.

Ja, selv jailbreakers skal opdatere deres enheder, for du kan læse mere om evasi0n jailbreak for 7.0.6 her.

For næsten alle er iOS 7.0.6-opdateringen uden hitch, men hvis du har en oplevelse som min iPhone 5 eller nogle af vores læsere og oplever en helt usædvanlig reduktion i batterilevetid efter installationen, finder du det. det hurtige batteriudtømningsproblem løses nemt med dette enkle trick.

Fik et Apple TV? En opdatering er tilgængelig for at tilslutte sikkerhedshullet til dig også i Indstillinger> Softwareopdatering.

Uanset din Apple-enhed, lad dig ikke være sårbar overfor ondsindede personer, opdater så hurtigt som muligt til den patched iOS- eller OS X-version.