Sådan finder du min telefons CID-numre

Det kan være frustrerende, når mobiltelefonen ringer, og du ikke kan komme derhen nok til at svare på den. Problemet gøres endnu værre, når du ikke har nogen idé om, hvem der ringede. Du vil vide, hvem det var, men ikke har opkaldsidentifikation (CID) installeret på din telefon. Den gode nyhed er, at der er en måde at finde nummeret fra den sidste person, der ringede til dig.

Finde ubesvarede opkald

Trin 1

Kig efter en knap på mobiltelefontasterne, der siger "CID." Tryk på den, og en liste over "ubesvarede opkald" vises på telefonens skærm. Tryk på pil op eller pil ned for at finde ud af, hvem det seneste telefonopkald kom fra. På de fleste mobiltelefoner vises det sidste opkald først.

Trin 2

Tryk på "* 69" tasterne i rækkefølge og tryk på talknappen. Vent på et automatisk svar, der informerer dig om det sidste telefonnummer, der ringede til din linje.

Ring til din telefonudbyder, hvis "* 69" ikke kan give dig oplysningerne. Bed kundeservicemedarbejderen om at slå dine telefonoptegnelser op og give dig det nummer, der ringede til på den specifikke dato og tid for det ubesvarede telefonopkald.