Sådan Piggyback-routere

Når du vil have en trådløs forbindelse i et stort hjem eller en bygningskonstruktion, der har tykke vægge, vil du måske piggyback en anden router til den første, der hopper internetsignalet længere inde i bygningen eller hjemmet. Den ekstra router udvider internetsignalet, hvor det svækkes i bygningen, så du kan oprette forbindelse til internettet via enhver bærbar computer eller computer, selv i områder længst væk fra routeren.

Trin 1

Tilslut den første trådløse router, som du normalt ville. Tænd for en computer, og åbn en internetbrowser.

Trin 2

Naviger til routerens IP-adresse. Standardadressen, der bruges på de fleste routere, er "192.168.1.1", men hvis din routers IP-adresse er forskellig, skal du kontrollere din routers instruktionsmanual for at få den.

Trin 3

Vælg "Trådløse indstillinger" og noter det trådløse brugernavn og adgangskode samt netværkstilstand. Skriv disse indstillinger ned, da du har brug for dem til at konfigurere den anden trådløse router.

Trin 4

Tilslut den anden router i et område længst væk fra den første router. Dette skal være et område, hvor internetsignalet er svagest.

Trin 5

Tilslut et netværkskabel til den første netværksport på denne router. Tilslut den anden ende af kablet til en computer. Denne kabelforbindelse er kun til opsætningsformål.

Trin 6

Åbn en internetbrowser, og indtast standard-IP-adressen "192.168.1.1", medmindre andet er angivet i routerens instruktionsmanual.

Trin 7

Vælg fanen "Grundlæggende opsætning" i den øverste værktøjslinje i IP-vinduet. Klik på indstillingerne for "Netværksadresseserverindstillinger" eller "DHCP", og marker "Deaktiver". Ved at gøre dette, vil routeren piggy tilbage på indstillingerne for den første router.

Trin 8

Gå tilbage til IP-hovedvinduet, og klik på fanen "Trådløse indstillinger". Indtast brugernavnet og adgangskoden, der blev brugt i den første router. Indstil "Trådløs netværkstilstand" til den samme som den første router.

Frakobl netværkskablet fra computeren og routeren. Klik på det trådløse ikon på proceslinjen, og opret forbindelse til netværket. Åbn din internetbrowser og besøg ethvert websted, du vil teste forbindelsen.