Sådan optager du lyd på Mac på den nemme måde med QuickTime

Hvis du har brug for at optage en simpel lyd eller lyd på en Mac, kan du gøre det nemt ved hjælp af en bundtet app, der følger med Mac OS X, uden at skulle downloade tredjepartsværktøjer. Denne app er QuickTime, som kan komme som en overraskelse for nogle brugere, som det typisk regnes for som et filmvisningsprogram, men tror det eller ej, det har også video-, skærm- og lydoptagelsesfunktioner, hvilket gør det overraskende kraftigt, hvis du ser ud over de oprindeligt indlysende funktionaliteter.


QuickTime kan nemt fange lydindgang fra en mikrofon og gemme den som en letvægts m4a-fil, der gør den perfekt til optagelse af hurtige stemme notater, fange samtaler, optage lydeffekter, lave enkle ringetoner eller hvad som helst anden grund, som du gerne vil optage nogle lyd. Fordi Mac ikke har et bundtet Voice Memos-app som iPhone gør, er dette virkelig den enkleste gratis måde at fange lidt lyd på ret hurtigt.

Optagelse af lyd i Mac OS X med QuickTime Player

Du kan optage lyd på en Mac fra en mikrofon med denne metode, enten ved hjælp af en indbygget mikrofon eller en ekstern mikrofon.

  1. Åbn QuickTime Player, fundet i / Programmer / mappe
  2. Træk menuen "Fil" ned og vælg "Ny lydoptagelse"
  3. Klik på den røde (o) Record-knap for at starte optagelse af lyd fra standardmikrofonkilden *
  4. Når du er færdig, skal du trykke på den samme knap for at stoppe optagelsen af ​​lyden
  5. Gå til menuen "Fil" og vælg "Gem", navngiv filen og vælg udgangen et sted bekvemt

Den optagede lyd vil være en m4a-fil, et komprimeret lydformat af høj kvalitet, der er almindeligt anerkendt, så det kan afspilles på næsten alt, hvad enten det er en Mac, iTunes, Windows PC, iPhone og iPad eller en Android-telefon.

Der er ingen tilsyneladende grænse for, hvor meget lyd du kan optage med denne funktion, husk bare, at mediefiler kan vokse ganske store, så hvis du søger at optage mange timers lyd, kan du være sikker på, at du har tilstrækkelig diskplads klar Før tid. QuickTime understøtter også begrænsede lydredigeringsfunktioner, så hvis du har et unødigt langt segment foran eller på starten af ​​filen, kan du trimme det eller endda bryde lyden i flere filer.

Mens denne metode indfanger og optager lyd fra en mikrofon, er den ikke rigtig beregnet til mere avancerede formål, og brugere, der ønsker at optage alt system lydudgang, skal i stedet følge denne vejledning, hvilket vil lede systemlydudgang direkte til linjen ind uden at have at gå gennem en mikrofon.

En anden mulighed for at optage lyd er at bruge Garageband, som har mange flere lydredigeringsfunktioner, men er rettet mod musik, hvilket gør det tilsyneladende alt for kompliceret til den uformelle bruger, der simpelthen ønsker at fange en hurtig lydbit eller en samtale. Derudover, mens Garageband er pakket gratis på nogle Mac'er, er det et betalt program for andre, hvilket gør QuickTime til en mere konsekvent fri mulighed for at bruge en mikrofon til at optage lyd på enhver Mac.

* Som standard optager QuickTime lyd fra den indbyggede Mac-mikrofon, eller hvad som helst er valgt som lydindgangskilden. Dette betyder, at lydkvaliteten afhænger stort set af mikrofonen, og i stedet for at tale direkte i Macs-mikrofonen kan du være bedre ved at bruge de hvide øretelefoner, der følger med en iPhone, som også indeholder en mikrofon i dem. Du kan ændre linjemikrofonkilden ved at trække trekantmenuen ned og vælge en anden tilsluttet mikrofon.