Sådan installeres en HD-parabol til Bell ExpressVu (7 trin)

Bell ExpressVu-definitionssatellitsystemet leveres af Bell TV-systemet til den canadiske kunde. For at komme i gang skal du først installere skålen. Professionel installation er tilgængelig, men hvis du vil gøre det selv, er det ikke svært.

Trin 1

Find et sted, hvor du kan montere din tallerken, der er sikker nok til at understøtte skålen og har en klar udsigt over den sydlige himmel.

Trin 2

Saml din tallerken i henhold til den brugsanvisning, der fulgte med den.

Trin 3

Naviger til modtagerens menu for at hente de koordinater, du har brug for for at rette din ret. Skriv ned koordinaterne for højde, skævhed og azimut til din placering.

Trin 4

Monter antennemasten til det valgte sted. Sørg for, at masten er lige op og ned og i vandret position for at finde satellitsignalet med de koordinater, du skrev ned tidligere. Hvis du støtter bunden til en væg eller på taget, skal du sørge for at skrue bunden ned, så den ikke påvirkes af vind. Hvis du bruger et stativ eller et skorstensbeslag, skal du blot følge anvisningerne

Trin 5

Indstil skævheden og højden på de guider, der er placeret på opvaskemaskinen på bagsiden af ​​din skål. Juster skævlinjen med tallet på skævmåleren; stram derefter skævbolten. Indstil højdelinjen med nummeret på højdestyret på samme måde, og stram derefter højdebolten.

Trin 6

Anbring skålen oven på masten, og skub den ned, indtil den stopper. Indstil den azimut, du har brug for, ved at dreje skålen, indtil azimutlinjen er på det rigtige nummer. Spænd azimutbolten ned.

Tilslut koaksialkablet, der løber ind i dit hjem, til fadet. Drej på F-stikkene i enden af ​​kablet på stikkene på LNB på enden af ​​armen, der strækker sig fra skålen. Fastgør LNB til armen.