Sådan downloades musik fra YouTube ved hjælp af URL'en

En række tredjepartssider er opstået i de sidste par år for at hjælpe YouTube-brugere med at downloade lyd fra YouTube-videoer. Nogle af de mest populære inkluderer VidtoMP3, Video2MP3 og YouTube-MP3. Disse sider er gratis og kræver kun, at brugerne indtaster URL-en til YouTube-videoen for at begynde at udtrække lydfilen fra videoen. De fleste kortere videoer kan konverteres til MP3-filer og downloades inden for få minutter.

Download musik ved hjælp af VidtoMP3

Trin 1

Åbn en webbrowser, og naviger til den YouTube-video, du vil downloade. Klik på URL-adresselinjen, og klik derefter på "Rediger". Vælg indstillingen "Kopier".

Trin 2

Besøg VidToMP3-webstedet på KeepVid.com. Klik på URL-adresselinjen på websiden. Klik på "Rediger", og vælg derefter "Indsæt". Klik på knappen "Download".

Klik på linket "Download MP3" på den nye side, der vises. MP3 begynder at downloade til din computers harddisk.

Download musik ved hjælp af YouTube-MP3

Trin 1

Besøg YouTube-URL'en for den lyd, du vil downloade. Klik på URL-adresselinjen for at fremhæve al teksten i den. Klik på "Rediger", og vælg derefter "Kopiér".

Trin 2

Naviger til YouTube-MP3-webstedet på YouTube-mp3.org. Indsæt YouTube-URL'en i adresselinjen på siden. Klik på knappen "Konverter video".

Klik på linket "Download" på den næste side. MP3 begynder at downloade med det samme.

Download musik ved hjælp af Video2MP3

Trin 1

Naviger til den YouTube-video, du vil downloade i din webbrowser. Klik på URL-adresselinjen, og klik på knappen "Rediger". Vælg indstillingen "Kopier".

Trin 2

Naviger til Video2MP3-webstedet på video2mp3.net. Indsæt YouTube-URL'en i den hvide adresselinje på siden. Klik på den grå "Konverter" -knap.

Klik på linket "Download lyd" på den næste side. Det kan tage et par minutter, før linket vises.