Angiv en tilpasset gentagelsesindstilling på iPhone med Siri

Har du nogensinde ønsket at lave en påmindelse om iPhone, der er på et unikt gentagende interval? Måske af skiftende dage, som en påmindelse hver anden dag, eller en påmindelse hver tredje dag? Det er mærkeligt, at denne indstilling ikke er tilgængelig indbygget i Kalender- eller Påmindelses apps af iOS, men disse tilpassede gentagelsesindstillinger findes på iPhone og iPad, du skal bare bruge Siri til at oprette dem.

Ligesom næsten alt sammen med Siri er det faktisk ret nemt at gøre, og når disse tilpassede påmindelser er blevet oprettet, vil de synkronisere med dine andre iCloud-udstyr til deres kalendere og påmindelser, ligesom du ville forvente.

Sådan oprettes brugerdefinerede intervalindkaldelser i iOS med Siri

Indkald Siri som sædvanligt med et langt tryk på Home-knappen, eller ved at starte Hey Siri, og brug derefter følgende verbiage:

  • Påmind mig om [opgave] [brugerdefineret interval]

Her er nogle praktiske eksempler, der bruger ægte sprog, der virker sammen med Siri:

  • Påmind mig om at vand mine planter hver tredje dag
  • Påmind mig om at tage en pille hver anden dag kl. 10.30
  • Påmind mig om at spise kartoffelchips hver torsdag og fredag
  • Påmind mig om at gøre noget hver anden dag, når jeg kommer hjem

Hver gentagende påmindelse om denne type vil blive tilføjet til din liste som en "Custom Repeat", og de vil synkronisere på tværs af alle dine iCloud-tilsluttede enheder:

Bemærk, at de stedbaserede gentagelser skal bruge steder, der er defineret i Kontakter eller på anden måde, til dit hjem, arbejde osv.

Uoverensstemmelser med brugerdefinerede påmindelser og kalendere Apps i Mac OS X og iOS

Nu er det her, hvor tingene bliver lidt mærkelige, fordi der er en inkonsekvens i, hvordan disse apps og påmindelser virker i iOS versus Mac OS X, og hvordan de bliver adgang til via Siri eller deres respektive apps, efter at de er oprettet med Siri. Ken H., der sendte i spidsen, forklarer:

I Kalender på iPhone kan du ikke tilpasse en gentagelse - du har kun en håndfuld valg, som hver dag, hver uge osv. Men du kan i Kalender på Mac (iMac, MacBook); for eksempel den tredje torsdag i hver måned. Og mærkeligt, når du gør dette på Mac, synkroniseres det med iPhone, selv om du ikke kunne gøre det der direkte.

I Påmindelser kan du ikke tilpasse en gentagelse enten på iPhone eller Mac; du får den samme håndfuld som jeg nævnte ovenfor.

Så hvorfor kan vi oprette de brugerdefinerede påmindelser på iPhone og iPad gennem Siri eller via Kalender til Mac OS X, men ikke indbygget i iOS-apps? Det er sandsynligvis bare overblik, og noget der vil blive løst i en fremtidig version af iOS. Disse typer af brugerdefinerede påmindelser er ikke engang inkluderet i den kæmpe Siri-kommandoliste fra assistentens informationspanel, men det vil sandsynligvis også ændre sig snart. I mellemtiden er det nemt at bruge Siri og synkronisere med andre påmindelser, så der er lidt skade for ikke at inkludere dem direkte.

Tak til Ken for det store tip!