Bushnell Yardage Pro 400 laser afstandsmåler instruktioner

Bushnells Yardage Pro 400 er en laser-rækkevidde-monokulær. Det blander et forstørrelsesområde på 5 gange med en LCD-skærm; Enhedens belyste trådkæde viser målretnings-, yard-, meter- og tilstandsinformation. Pro 400 er primært designet til bestemmelse af rækkevidde på golfbaner. Det er også nyttigt til jagt, sejlads og andre udendørs aktiviteter. For de fleste mål har enheden et maksimalt måleområde på 400 yards. En søjlediagram for målkvalitet på LCD-skærmen viser målets relative reflektionsevne i omfangets synsfelt; dette forudsiger nøjagtigheden af ​​resultatet for rækkevidde. Et mål for plus- og minus-nøjagtigheden af ​​rækkevidden vises efter målingen. Yardage Pro 400 er drevet af et enkelt 9 volt alkalisk batteri. Den vejer 18 oz.

Trin 1

Se gennem monokularen. Tryk på "Fire" -knappen øverst til højre på enheden for at aktivere LCD-skærmen.

Trin 2

Ret enheden mod et mål mindst 21 yards væk. Tryk på "Fire" -knappen; hold knappen nede, indtil rækkevidde vises. Slip knappen. Området vises i 30 sekunder.

Trin 3

Se et andet mål; tryk på "Fire" -knappen, og hold den nede. Området for det forrige mål ryddes, og rækkevidden til det nye mål vises.

Trin 4

Tryk på og hold knappen "Mode" nede i højre side af enheden i fem sekunder. Dette får enheden til at skifte mellem yards og meter. Enheden skifter automatisk fra den nuværende måleenhed til den valgfri måleenhed. Den viser den nye måleenhed på LCD'et.

Trin 5

Scan et område, der indeholder flere mål - eller et mål i bevægelse - ved at holde knappen "Fire" nede i mindst 10 sekunder, efter at området er vist. Rækkevidde opdateres løbende, så længe "Fire" -knappen er trykket ned.

Trin 6

Overhold søjlediagrammet for målkvalitet - placeret øverst i midten af ​​LCD-skærmen - når du målretter mod et objekt. De reflekterede laserimpulser, der vender tilbage fra målet, opretter firkanter på søjlediagrammet for målkvalitet. En høj aflæsning på grafen indikerer et mere nøjagtigt tal for måleområde.

Se efter "Precision" -indikatoren på LCD'et, efter at en måling af rækkevidde vises. Når "PRÆCISION" vises, er målets reflektionsevne tilstrækkelig til at producere nøjagtighed inden for 1 yard eller meter. Hvis "PRÆCISION" ikke vises, er målets nøjagtighed for rækkevidde plus eller minus 3 yards eller meter.