Du vil muligvis vente, før du opdaterer nogle enheder til iOS 7

iOS 7 kan være et af de mest forventede udgivelser af mobil operativsystemer hele tiden, men efter omfattende test og brug af iOS 7.0 på tværs af en række enheder tager vi det usædvanlige trin at anbefale, at nogle brugere holder af fra at opdatere til den oprindelige udgivelse. I det mindste skal du overveje, hvorvidt nogle af de potentielle ydeevner, der eksisterer med iOS 7.0 på nogle enheder, er værd. Dette vil naturligvis ikke være en populær mening, men vi mener, at denne anbefaling er i vores læsers interesse og ved at vente til en iOS 7.0.1 eller lignende opdatering er ude, tror vi, at mange brugere kan undgå nogle frustrerende oplevelser, Det er ikke blevet løst.

Vi sender dette i forvejen til den bredere udgivelse den 18. for at give dig en tilstrækkelig advarsel. Du er velkommen til ikke at overholde vores råd og opdatere al jeres iOS-hardware alligevel, men vær opmærksom på, at alle større iOS-opdateringer typisk forhindrer nedgradering, hvilket ville efterlade enheden afhængig af fremtidige opdateringer for at løse eventuelle potentielle klager eller problemer, der opstår. For nogle hardware kan problemerne aldrig løse med opdateringer, som enhver iPhone 3G-ejer kan attestere, når iOS 4 kom ud og gjorde enheden praktisk talt ubrugelig. Faktum er, at der ikke er nogen ordentlig forberedelse til opdateringen af ​​iOS 7, når softwareopdateringen selv ikke er helt klar eller ikke er optimeret til hvert stykke formodentlig kompatibel hardware. Dette gælder især for flere iPad-modeller, hvoraf nogle kan lide ydeevneforringelse og generel ustabilitet med den nyeste iOS 7 build (GM).

Vores anbefalinger er opdelt i to grupper: enheder, der bør vente med at opdatere, indtil nogle problemer er blevet løst, og enheder, der bør tænke to gange før opdatering, fordi den nuværende 7.0-oplevelse ikke er optimal.

Du bør vente med at installere iOS 7 på disse iPad modeller

Vi anbefaler endnu ikke * at opdatere til iOS 7 på følgende enheder:

  • iPad 2 - vent, buggy og langsom brugeroplevelse
  • iPad 3 - vent, buggy og langsom brugeroplevelse

Enkelt sagt, iOS 7 på iPad føles ikke helt klar endnu, men det er værre på disse to ældre modeller, og de vender op med at opleve en kombination af irritationer; generel bugginess plus svag overordnet ydeevne. Bugginess kan være tolerabel for mange (hvis du ikke har noget imod nogle apps tilfældigt afslutter eller bliver uresponsive), men ydeevne nedbrydning og træghed er frustrerende nok til bare at sige glem det for 7.0 build. Opgaver, der er lige så enkle som at skrive, har en akavet lag til dem. Skiftende tapet kan tage 15-25 sekunder og gøre hele enheden ubrugelig i processen. Selv når du oplyser Spotlight eller roterer iPad fra landskab til portrætstilstand, slutter du som øvelser i tålmodighed. Grundlæggende virker iOS 7.0 GM-bygningen stadig som en beta på disse enheder, og oplevelsen vil nok ikke være, hvad du er vant til med en hurtig og stabil iOS 6-udgivelse.

* Ydelsesproblemerne, hastighedsforringelsen og stabilitetsproblemerne kan løses ved en fremtidig mindre iOS-opdatering, måske iOS 7.0.1 eller iOS 7.1. Vi anbefaler stærkt at vente indtil da. Opdateringer, der er udført som iOS 7.0.1, 7.0.2 og 7.1, bliver aktivt udviklet af Apple, ifølge logfiler, der er studeret af MacRumors og 9to5mac. Derfor kan vi se udgivelser af disse opdateringer hurtigere end senere.

Tænk to gange, før du opdaterer disse enheder til den første 7.0-udgivelse

Vi foreslår at tænke to gange om opdatering af disse enheder, fordi oplevelsen ikke er helt optimeret endnu:

  • iPad 4 - genoverveje eller vent, inden opdatering, buggy oplevelse
  • iPad Mini - genoverveje eller vente før opdatering, buggy oplevelse
  • iPhone 4 - genoverveje eller vente, iOS 7 er nogle gange mere træg på iPhone 4 end iOS 6

Som allerede nævnt føles iOS 7.0 GM-bygningen stadig som en beta på mange måder. For ikke-udviklere betyder det, at erfaringen undertiden kan være buggy, med apps, der styrter og fryser uden nogen åbenlyst grund. Enkle opgaver kan medføre frustrationer, og indtastning på tastaturet kan tilfældigt og uforklarligt forsinkes med en forsinkelse, før tegnene vises. For at få enheden til at blive lydhør igen, skal du sommetider tvinge til at afslutte en app eller endda hårdt genstarte hele enheden. Disse slags quirks sker ikke hele tiden, men det er ofte nok at være potentielt frustrerende, hvis du er vant til stabiliteten af ​​iOS 6. Vent på en uge eller to for en mindre fejlrettelsesopdatering kan lindre mange af disse frustrationer. I det mindste ved hvad du kommer ind, før du installerer iOS 7.0 på en hvilken som helst iPad-model, og forvent ikke, at det er en perfekt fluid brugeroplevelse endnu.

Endelig er iPhone 4 også på vores 'omprøvede' liste af en mere enkel grund; det er ofte bare lidt langsommere at køre iOS 7 end det kører iOS 6. Det skyldes nok nogle af de nye transparenter, overgange, øjen-candy-effekter og baggrundsappfunktionalitet, der er blevet introduceret i iOS 7, og det kan være løsbart gennem justering af brugerindstillinger eller en 7.0.1 type opdatering. Hvis du er tilfreds med, hvordan din iPhone 4 nu er, holder du af med den oprindelige 7.0 opdatering, får du en bedre oplevelse.

-

Dette er en anbefaling baseret på erfaring med iOS 7.0 GM build. Du behøver ikke være enig med denne udtalelse, og husk at Apple understøtter iOS 7 på alle de enheder, vi nævnte her. I det mindste tager du tid til at forberede og sikkerhedskopiere dine iOS ting før du springer fremad.

Kommentarer er lukket, men du kan kontakte os på Twitter, Facebook, Google+ eller e-mail med dine meninger, indsigt og egne erfaringer.