Mac Setup: Dual Screen Mac Pro med Analog System Activity Meters (!)

I stedet for at se systemaktivitet i Activity Monitor har du nogensinde ønsket, at du havde fysiske analoge målere på dit skrivebord, der viste dig, hvad der foregik med din computer? Du ved måske at have en måler der viste dig, hvad dine CPU-kerner gjorde, en anden til at vise netværksaktivitet og en anden til RAM-brug. Hvis det lyder som en løs rørstrøm, er det slet ikke, og denne fantastiske Mac Pro-opsætning beviser det. Lyder awesom? Vi er enige om, her er den fulde hardware, der vises i denne opsætning, og læs videre for at lære at konfigurere et sådant skrivebord selv:

  • Dual Dell 2408 24 "Viser til en samlet arbejdsområdesopløsning på 3840 × 2400
  • Mac Pro 1, 1 Quad-Core Xeon med 7 GB RAM, Radeon 5770 GPU, 128 GB SSD til OS, dual 2TB HDD'er til data
  • Apples trådløse tastatur og Magic Trackpad
  • Analoge opkald, der måler Mac Pros CPU-belastning, netværksaktivitet og RAM-brug, alt via en Arduino tilsluttet via USB
  • Skjult i de ventilerede kabinetter (!) Er: Drobo med 4 1TB drev til Time Machine-sikkerhedskopier, Wii, PS3, printer, UPS, iPad og iPhone opladere, routere, adaptere, kontakter osv.

Hvis du spekulerede på, hvordan dette fantastiske skrivebord setup blev sat sammen, herunder alle de nødvendige Ikea dele til skrivebordet, gå ikke glip af Matthew's blog, hvor han lægger hele projektet og giver kildekoden til målerens læsning.

Tjek nogle flere billeder for virkelig at værdsætte denne arbejdsstation:

Vi får mange indlæg til vores ugentlige Mac-opsætninger, men denne er en af ​​de mere kreative skriveborde, vi har set i et stykke tid. Hvis du har en sød Mac opsætning, send et godt billede med nogle hardware detaljer og hvad du bruger det til [email protected]

Tak fordi du sendte dette i Matthew!