Sådan oprettes Netflix ved hjælp af en aktiveringskode

Netflix er som en moderne HBO. Streamingtjenesten tilbyder ældre tv-shows og film og har i de senere år skabt nogle af de mest overbevisende originale shows, der er tilgængelige overalt. Men for at drage fordel af Netflix skal du bruge en enhed med Netflix-support indbygget i den eller med muligheden for at installere en Netflix-app.

I nogle tilfælde - som på en iPad - er opsætning af Netflix så simpelt som at logge ind på din konto med et brugernavn og en adgangskode. Andre gange vil du finde dig selv at stirre på en skærm med en tilfældig rækkefølge af tal og bogstaver - ellers kendt som en aktiveringskode - og instruktioner til at besøge Netflix på din computer.

Du vil sandsynligvis støde på en sådan skærm, når du tilslutter en Wi-Fi-aktiveret Blu-ray-afspiller eller tv til din Netflix-konto.

Sådan oprettes Netflix ved hjælp af en aktiveringskode

Her skal du gøre, når du får en Netflix-aktiveringskode:

  1. Start en webbrowser på en hvilken som helst enhed, som du kan gennemse - som din smartphone, tablet eller pc.
  2. Brug adresselinjen til at navigere til netflix.com/activate.
  3. Log ind på din Netflix-konto, hvis det er nødvendigt.
  4. Indtast aktiveringskoden, der vises på dit tv i boksen.
  5. Klik på knappen "Aktivér".

Et par sekunder senere skal din enhed opdatere og hente din Netflix-konto. Mens de ekstra trin med en sekundær enhed kan virke irriterende, skal du huske på, at du aldrig behøver at indtaste et brugernavn og en adgangskode på denne enhed - så det er en stor bekvemmelighed.

Glædelig streaming!