Juster Siri volumen niveau uafhængigt af iOS System Volume

Volumenniveauet på Siri kan indstilles uafhængigt af resten af ​​systemvolumenet på en iPhone eller iPad, så du direkte kan kontrollere, hvor højt Siri er uden at påvirke anden systemlyd. Selv om funktionen ikke er umiddelbart indlysende, er det meget nemt at bruge:

  • Hold hjemme-knappen som sædvanligt for at kalde Siri
  • Mens Siri er synlig, brug lydstyrkeknapperne på siden af ​​iPhone eller iPad til kun at justere Siri's lydstyrke

Sådan skal det se ud, når du foretager ændringen, med Siri åben og volumenindikatoren er synlig, da den er justeret:

Dette påvirker lydniveauet for Siri både, når du først spørger med dobbeltpinglyden, samt mængden af ​​Siri svar på forespørgsler, der tales tilbage til dig. Lydeffekten ved at trykke på Dictation-knappen vil også blive påvirket af denne justering, men det generelle systemvolumen forbliver uanset hvor det er indstillet enten ved hjælp af sidevolumenkontrolerne eller systemvolumen som fundet i Indstillinger eller multi-taskbar. Sænkning af Siri stemme niveau på denne måde vil ikke have indflydelse på mikrofonens følsomhed, da det kun påvirker svarene.

I betragtning af, hvor højt Siri kan være, når man taler tilbage svar, er dette et meget nyttigt trick til enten at indstille et permanent volumeniveau for talassistenten eller bare tone ned og op for at imødekomme den situation, du er i. Bare gentag processen i henhold til til dine behov, eller for at tage højde for omgivende støjniveauer.

Dette store lille trick kommer fra Lifehacker