Få de 20 nye iOS 11 wallpapers nu

Apple indeholder typisk en serie af nye wallpapers med hvert større nyt operativsystem release, og iOS 11 vil tilsyneladende ikke være anderledes. Selv om de ikke er inkluderet i beta-udgivelserne af iOS 11, blev en nyligt opdaget GM (Golden Master) -opbygning af iOS 11 fundet på en Apple-hjemmeside, og den indeholder en samling af 20 flotte nye wallpapers til iPhone og iPad.

IOS 11 wallpapers indeholder flere abstrakte farver, et par skud af planeten Jorden og månen, seks blomster mod farverige gradient baggrunde og en sikker på at være populære serier af syv retro Apple logo inspirerede wallpapers med de klassiske seks farver fra den gamle regnbue Apple logo.

Den lækkede iOS 11 GM build var placeret her på apple.com og blev hurtigt hentet og sorteret gennem en række tinkerers og de nysgerrige. 9to5mac tog derefter tid til at samle de forskellige wallpapers fra bygningen og pakke billederne i to separate zip arkiver til iPhone og iPad, som kan downloades fra nedenstående links.

Klik på nedenstående links for at downloade zip-arkivet af tapeter, der er dimensioneret til iPad eller iPhone, lynlåsen er hostet af 9to5mac:

  • iPad: iOS 11 Baggrunde til zip arkiv via 9to5mac.com (36mb)
  • iPhone: iOS 11 Baggrunde til zip arkiv via 9to5mac.com (12mb)

Hvis du downloader zip-samlingerne til en Mac eller Windows-pc, kan du hente zip-filer som normalt, men iPhone- og iPad-brugere skal huske på, at appen Filer i iOS 11 kan forhåndsvise indholdet af zip-filer og Uddrag dem en efter én, mens ældre versioner af iOS vil bruge en tredjepartsapp til at åbne zip-arkiver på iPhone og iPad.

Tre yderligere tapeter tilsyneladende fra iOS 11 GM er også refereret af 9to5mac separat, selv om de ikke er inkluderet i de kombinerede zip arkiver uanset årsagen, skal du klikke på en af ​​nedenstående links for at starte billedet i et nyt vindue:

  • Sølv Aura Granit 1 på 9to5mac.com
  • Gold Aura Granite 2 på 9to5mac.com
  • Black Aura Granite 3 på 9to5mac.com

Ved at gemme ovenstående billeder på en iPhone eller iPad enhed kan du nemt indstille disse billeder som tapetet i iOS eller indstille skrivebordets baggrund på en Mac.

Her er hvad en af ​​de retro Apple-farvebaggrunde ligner på en Mac:

Og en af ​​de abstrakte farvefarver på en Mac:

Og her er hvad månen tapet ligner på en iPad:

Nice, er de ikke?

Selvfølgelig, hvis du ikke vil bryde med disse iOS 11 GM wallpapers, så installeres den endelige version af iOS 11, når den er tilgængelig, også billederne.