Sådan afspilles WMA-filer på en Apple Mac Os / X

De fleste mennesker elsker deres Mac og vil ikke bruge noget andet, men lad os indse det, når det kommer til at spille din elektroniske musiksamling, kan det være hovedpine. Mac OS X og iTunes er ikke kompatible med .wma-filer, en af ​​de mest almindelige musikfiltyper. Heldigvis er der flere muligheder derude for at gøre alle dine musikfiler klar til brug på din Mac. Hvis du vil have al din musik i dit iTunes-bibliotek, skal du konvertere filerne. Hvis du ikke er død ved at bruge iTunes, behøver du muligvis ikke engang at konvertere filerne.

Trin 1

Tjek Easy WMA-softwaren fra Apple. Dette program giver dig mulighed for at konvertere .wma-filer til en filtype, der er kompatibel med dit operativsystem. En brugervenlig opsætning gør det nemt at gøre filer klar til afspilning i iTunes eller andre medieafspillere. Konverter filer en ad gangen eller efter batch, træk, slip og lyt. Besøg Apples websted for at få softwaren.

Trin 2

Konverter dine .wma-filer nemt med Switch by NCH Software, hvis du vil kunne afspille dine yndlingssange fra dit iTunes-bibliotek. Download programmet direkte fra NCH Software-webstedet, og start konverteringen. Som med Easy WMA kan du konvertere filer en ad gangen eller efter batch, hvis du har et stort bibliotek med .wma-filer.

Download Windows Media Player til Mac, hvis du ikke er indstillet på at bruge din iTunes som dit vigtigste mediebibliotek. Dette program kræver ikke, at du konverterer filerne og spiller næsten alle .wma-filer. Hvis du har DRM-beskyttede .wma-filer, fungerer dette program ikke for dig, men næsten alle andre .wma-filer kan afspilles uden besvær. Download programmet direkte fra Apple- eller Windows-webstederne for at begynde at lytte til din yndlingsmusik nu.