Start webdeling i OS X Mavericks & Mountain Lion den nemme måde med et præferencepanel

Mange mennesker har bemærket, at den enkle mulighed for webdeling blev trukket fra Systemindstillinger i OS X Mavericks og Mountain Lion. Serverprogramvaren eksisterer stadig, og du kan starte Apache-serveren på din Mac inden for et minut eller to af at snyde i Terminal, men for nogle mennesker er kommandolinjen lige for meget af besværet.

Hvis du hellere vil have en nemmere tilgang til at starte den skjulte webserver i Mac OS X, tag en gratis tredjeparts præference med det mest oplagte navn nogensinde, WebSharing.

  • Grib webdelingspanelet gratis her

WebSharing-præferencepanel fungerer i OS X Mavericks og Mountain Lion, og det automatiserer i grunden de ting, du ellers ville gøre dig selv fra kommandolinjen for at finjustere apache-serverne, ligesom hvad der tidligere eksisterede i "Web Sharing" præferenceindstillingen var engang indeholdt i deling prefs af OS X.

Dobbeltklik for at installere præferencepanelet, og derefter starter Apache bare et spørgsmål om at vende en stor ON og OFF-switch, der fungerer som en frontend til apachectl i kommandolinjen. Når det kører, er alt andet det samme, den mappe, der serveres, er stadig din bruger ~ / Sites / mappe, så kaste i en index.html-fil og har det.

Takket være Jason for tipet