Sådan oprettes et flip-diagram i MS Word

Microsoft Word er en nyttig tekstbehandler, der bruges af millioner af mennesker over hele verden. Det er en del af Microsofts Office Suite, og den nyeste tilgængelige version er Word 2010. Word har forskellige funktioner og anses for at være en professionel tekstbehandler, der bruges af fagfolk i alle brancher. Det har avancerede redigeringsfunktioner, og du kan indsætte forskellige emner i ethvert dokument. Et af disse emner inkluderer flip charts; de kan let føjes til Word, og du kan ændre dem, hvor det er nødvendigt.

Sørg for, at du har installeret Microsoft Office på din computer. Dette inkluderer normalt funktioner som Word og PowerPoint. Den seneste version er Microsoft Office 2010; dog kan du bruge enhver version til at oprette og eksportere flip charts. Traditionelle flip charts er nyttige i præsentationer, og du kan nu nemt oprette dit eget flip chart på din computer.

Import af diagrammer fra Microsoft PowerPoint er en af ​​de hurtigste måder at tilføje et flip-diagram til Microsoft Word. Du kan begynde med at åbne PowerPoint og starte med en ny præsentation. Du kan arbejde ud fra en skabelon, eller du kan designe din præsentation fra bunden. Du kan tilføje fotos og tekst og også tilpasse animations- og visningsmulighederne. Når din præsentation er færdig, er du klar til at eksportere.

Vælg indstillingen Filer, vælg derefter Send og derefter Microsoft Word. Dette bringer en anden popup op med yderligere muligheder, som du kan tilpasse. Dette eksporterer din præsentation til Word; det kan fungere som dit elektroniske flipover. Du kan stadig redigere denne fil i Word; du kan tilføje ekstra indhold eller ændre det eksisterende indhold, så det passer til dine behov. Du kan også tilføje yderligere Word-funktioner til din præsentation.

Indsæt en PowerPoint-fil i Word, da et objekt er en anden måde at gøre det på. Klik blot på placeringen i dokumentet, som du vil tilføje objektet til. Klik på Indsæt fra øverste værktøjslinje, og vælg Objekt. Dette giver dig mulighed for at vælge den specifikke PowerPoint-fil, du vil indsætte. Din fil er nu indlejret i dit Word-dokument, og du kan justere størrelsen, så den passer til din side.

Gem din originale PowerPoint-præsentation, hvis du har brug for at oprette et andet Word-dokument ud fra det i fremtiden. Du kan også opbevare et par skabeloner i nærheden for at give dig en vis variation til dit næste flip-diagram.