Sådan opgraderes firmware i en 2Wire-router

Firmware i din 2Wire-router er software, der kører routeren. Opgraderinger skal godkendes af din internetudbyder for kompatibilitet med dets systemer. For den gennemsnitlige hjemmebruger er opgraderinger til din routers firmware generelt ikke nødvendige. Hvis du oplever et problem med din router, eller hvis en opgradering introducerer en funktion, du vil installere i din router, kan du anmode om en opgradering. Hvis en opgradering, der er godkendt af din internetudbyder, er tilgængelig, tilbydes den dig via din routers brugergrænseflade.

Trin 1

Send en e-mail til 2Wire support. Anmod om en softwareopgradering, og angiv din routers serienummer. Et bekræftelses-e-mail-svar fra 2Wire-support underretter dig om der er en tilgængelig opgradering og gør opgraderingen tilgængelig for din router.

Trin 2

Åbn din webbrowser. Skriv http://gateway.2wire.net i adressefeltet, og tryk derefter på "Enter".

Trin 3

Klik på fanen "System", og klik derefter på "Vis tilgængelige opgraderinger og indstillinger" i højre side af systemoversigtssiden i afsnittet "Opgrader systemet".

Klik på linket for den tilgængelige opgradering på skærmbilledet Systemopgradering, hvis en opgradering er tilgængelig. Følg instruktionerne for installation af opgraderingen. Genstart routeren, når processen er afsluttet, hvis du bliver bedt om at gøre det for at gennemføre opgraderingen.