De bedste hovedtelefoner til teenagere

Når du handler hovedtelefoner til din teenager, skal du overveje flere faktorer. Volumenkontrol og minimering af lydstyrke er funktioner, som mange forældre ser for at forhindre ørebeskadigelse. Hovedtelefoner skal være komfortable, bærbare og lette at oprette forbindelse til musikkilden. Faktor i omkostninger, da din teenager sandsynligvis vil beskadige eller miste hovedtelefonerne. Og glem ikke bling. Øretelefoner eller in-ear-versioner af hovedtelefoner, dekoreret med rhinestones og designs bliver populære.

Ørepropper

Øreproppen er en lille højttaler, der går ind i øret snarere end over øret som traditionelle hovedtelefoner. Ørepropper koster normalt fra $ 30 til $ 90. Den lille størrelse af øreproppen giver nem bærbarhed til din teenager. Både Sennheiser MX560 og CX300B er populære muligheder for teenagere, da de leverer fremragende lydkvalitet og leveres med en rejsetaske og snoeren til at holde alt organiseret. Skullcandy's Smokin 'Buds er kendt for deres lyse farver og rhinestone design.

Hovedtelefoner i fuld størrelse

Hovedtelefoner i fuld størrelse kommer normalt til den billigste pris på grund af deres enkelhed. Mange mennesker foretrækker traditionelle hovedtelefoner, da de er mere sikre og ofte mere komfortable. Skullcandy laver to kvalitetsindstillinger for teenagere: Hesh Stereo og TI. Sennheiser PX-100 er en anden populær hovedtelefon i fuld størrelse, da den har over øret funktioner, men kan foldes ned for bedre bærbarhed. Disse modeller koster fra $ 30 til $ 70.

Øreprop

Et andet populært design er en hovedtelefon med clips over øret. Denne stil kombinerer komforten fra den traditionelle hovedtelefon med bærbarheden af ​​øretelefoner. Panasonic RP-HS43K og Koss KSC 75 er begge højt vurderet til teenagere og koster fra $ 12 til $ 20.