Hvordan kan jeg vise en bestemt del af en anden webside på mit websted?

For store websteder er det tidskrævende at opdatere koden på hver webside, når der foretages en ændring af hele webstedet, og det koster penge. Selv mindre websteder drager fordel af at kode flere websider, der alle refererer til en enkelt fil til overskriften eller en webstedsmenu. En metode bruger PHP-programmering med funktionen "include ()". En anden metode bruger HTML. Attributten "src" ser her efter en kildefil, som er den anden fil, du vil have vist. Efter filstien tilføjer du hash-symbolet og derefter navnet på et id, du vil målrette mod. Dette fungerer ligesom de "go to top" links på nogle websider.

Trin 3

Du skal bruge et lukkemærke til enhver forekomst af. Mellem de indledende og lukkende tags skal du tilføje, hvad besøgende skal se, når deres browser ikke understøtter tagget. Selvom et fælles tag på Internettet ikke betragtes som standardoverensstemmende og har derfor ikke ensartet support på tværs af alle browsere.

Indlæs din side i en browser, og kontroller, om dens tags fungerede. Den første fils indhold skal vises, begyndende ved HTML-tagget, der indeholder det id, du er målrettet mod. Hvis intet vises, kan du prøve en anden browser eller gå tilbage og kontrollere din kode.