Sådan får du Mewtwo i Pokemon Crystal

Mewtwo, den genetiske Pokémon, var den stærkeste væsen fra de originale tre Pokémon-spil. Du kan ikke få adgang til dette vrede psykiske monster i naturen i "Pokémon Crystal Version", men hvis du eller en ven allerede har fanget Mewtwo i et af "Pokémon Red", Pokémon Blue "eller Pokémon Yellow" -spilene, kan det voldelige væsen være overføres let til det nyere spil. Det kræver ikke alt for stor indsats for at bringe denne oldtidsjuggernaut ind i en ny æra af Pokémon-eventyr.

Fang Mewtwo i slutningen af ​​Cerulean Cave efter at have besejret Elite Four i enten "Pokémon Red", "Pokémon Blue" eller "Pokémon Yellow."

Tilslut to Game Boy-systemer med et Game Link-kabel. Et Game Boy-spil skal være "Pokémon Crystal Version", og det andet vil være "Red", "Blue" eller "Yellow Version" eller "Pokémon", der indeholder Mewtwo. Indsæt de to spilpatroner i Game Boys, og tænd dem.

Gå til ethvert Pokecenter i begge Game Boy-spil. Du kan begynde at handle med ældre versioner af Pokémon, når du har indtastet Ecruteak City i Crystal.

Gå ovenpå til en sygeplejerske, og bekræft, at du vil handle. I Crystal Version må du ikke medbringe Pokémon, der ikke var i de røde, blå eller gule titler, ellers vil spillet ikke tillade dig at handle.

Vælg enhver klassisk Pokémon på Crystal-spillet og Mewtwo i det andet spil, og foretag handlen. Afbryd ikke kablet, før du modtager en meddelelse, der tillader det. Gem dine spil.

Tips

Den koldehjertede Mewtwo blev oprettet i et videnskabslaboratorium gennem groteske eksperimenter ved hjælp af Mews DNA. Mewtwo har en svaghed for angreb af bug-, spøgelses- og mørktype.