Sådan oprettes en indendørs FM-antenne

FM-radiolyttere kan finde ud af, at antennen, der følger med deres radioer, ikke er tilstrækkelig til tydeligt at høre deres yndlingssange og -programmer. Kommercielt tilgængelige antenner kan være meget dyre i forhold til omkostningerne ved at bygge en selv. Du kan bygge din egen FM-radioantenne ved hjælp af et par materialer fra hardwarebutikken til meget lave omkostninger. Kredit for designet af denne antenne går til Ethan Funk.

Trin 1

Kryds de to dyvler, så de danner en X-form. Mål afstanden mellem hvert punkt på X og det næste ved det. Afstanden skal være 30 tommer. Bliv ved med at flytte dyvlerne, indtil du får en X med 30 tommer på hver side og måler punkt til punkt.

Trin 2

Tape dyvlerne sammen med elektrisk tape omkring krydspunktet på X. Sørg for, at siderne på X'en forbliver 30 inches lange. Dette er vigtigt for god modtagelse.

Trin 3

Tag de første 30 tommer ledning fra en af ​​enderne, og streng dette så hånligt som muligt mellem to punkter på X. Tape den isolerede del af ledningen med elektrisk tape til punktet på X, og lad enden dingle.

Trin 4

Træk ledningen stramt over det næste punkt på X, bevæg dig til højre, og tape den ned med elektrisk tape.

Trin 5

Gentag ovenstående trin to gange mere for at få en firkant med ledning omkring den X-formede ramme med to dinglende ender, der er lange nok til at strække sig over to punkter på X.

Trin 6

Fold begge dinglende ender halvt og tape dem sammen med den overskydende ledning, der peger mod midten af ​​X.

Trin 7

Strip enderne af ledningerne med dine wire strippere. Fjern også enden af ​​båndkablet på 300 ohm. Tilslut de to ender af ledningerne til den ene ende af båndkablet. Tilslut ikke ledningerne sammen; tilslut dem til forskellige sider af båndkablet. Tape disse forbindelser for at holde dem sammen.

Tilslut båndkablet til 300-ohm-til-75-ohm-konverteren, og sæt 75-ohm-konverteren i antennestikket i din radio.