Sådan tager du skærmbilleder af loginskærmen på enhver Mac

Det er muligt at tage skærmbilleder af loginskærmen på en Mac, og det kan du gøre ved enten OS X-systemstart, et loginvindue eller en låst brugerautentiseringsskærm. Hvordan et screenshot af Mac-login-skærmen er udført, afhænger af, hvilken version af OS X Mac'en kører dog.


Vi gennemgår processen med at tage et skærmbillede af en login-skærm og login-vindue i alle versioner af Mac OS X. Som du kan se, er processen meget let på moderne versioner, mens tidligere udgivelser af Mac OS er lidt mere involveret.

Tager et skærmbillede af loginskærmen i OS X EL Capitan

De seneste versioner af OS X 10.10 (og derover) understøtter det normale skærmbillede tastetryk på alle login vinduer. Dette gør det muligt at tage et skærmbillede af loginskærmen eller et installationsvindue lige så let som at tage et andet sted:

  1. Få adgang til login-skærmen for OS X, enten ved opstart, via en låst pauseskærm eller Hurtig brugeromskifter menu
  2. Hit Command + Shift + 3 for at tage et skærmbillede af login-skærmen

Skærmbilledet for login-vinduet vises på skrivebordet med et "LW" -forvalg til det normale skærmbillede filnavn, som denne: "LWScreenShot 2016-12-04 at 12.43.23 PM.png"

Hvis du f.eks. Har tilpasset dit login-skærmbaggrund i OS X El Capitan, kan du nu nemt dele det med verden ved hjælp af standardskærmbilledsekvensen. Meget let.

Tager skærmbillede af loginskærmen i tidligere OS X-versioner

Indfangning af et billede af login-vinduet i tidligere versioner af OS X er lidt mere teknisk, og det involverer en flerhedssekvens; der muliggør fjernlogning på Mac med SSH og derefter tilslutning til Mac med SSH for at udstede en kommando. Her er trinene for dem, der er interesserede i at opnå dette:

  1. Først skal du aktivere SSH på Mac'en for at tillade eksterne loginforbindelser. Dette skal gøres på Mac, hvilket login-skærmbillede du vil se på skærmen, notere denne maskinens IP-adresse, hvis du ikke er opmærksom på det
  2. Gå til login-skærmen på Mac'en, du har bare aktiveret SSH, enten gennem skærmbilledet låse skærmbilledet eller den hurtige bruger skift login login skærm
  3. Fra en anden computer (Mac eller noget med en SSH-klient), log ind på den tidligere Mac med ssh ved at angive den korrekte IP:
  4. ssh [email protected]

  5. Nu logget ind på mål Mac'en med loginskærmen aktiv, udsted følgende kommandolinjesekvens for at fange et skærmbillede på mål Mac:
  6. screencapture ~/Desktop/login-screen-shot.png

  7. Log ind på Mac som normalt, og find den nyoprettede 'login-screen-shot.png' fil på skrivebordet

Du kan derefter deaktivere SSH, hvis du vil, eller fortsæt den, hvis du tror, ​​du vil oprette forbindelse igen.

En anden mulighed med alle versioner af OS X er at tage et skærmbillede af login-vinduer via virtuel maskine software, selvom det naturligvis vil afhænge af hvilken app du bruger i stedet for Mac OS-udgivelsen.

Som du kan se, kræver tidligere versioner af OS X en smule mere indsats for at tage et billede af login-vinduerne og login-skærme og kræve netværksadgang, mens de nyeste versioner af OS X er lige så enkle som at trykke på en tastaturgenvej.