Sådan undgås Toll Roads & Toll Bridges med kort på iPhone

Kan du ikke lide at betale vejveje og vejafgiftbroer, når du kører rundt? Nu kan du vælge en indstilling i Apple Maps-appen til iOS for at undgå vejafgifter, når du får anvisninger på Maps til iPhone eller iPad.


Denne mindre kendte indstilling tilpasser vejledningen fra Maps-appen for specifikt at forsøge at undgå vejafgifter og vejafbryder, når det er muligt. Selvfølgelig betyder det, at du kan have en længere pendling eller afstand til at rejse, men i det mindste vil du undgå at betale de irriterende vejafgifter!

Sådan kan du aktivere funktionen for undgåelse af vejafgift i Maps for iOS:

Angiv Apple Maps for at undgå Toll Roads & Toll Bridges på iPhone

Vekslehjulet er ikke placeret i Maps-appen, men i indstillinger-appen, her er hvor du skal se:

  1. Forlad appen Maps og vend tilbage til den normale startskærm for iOS
  2. Åbn appen Indstillinger i iOS
  3. Find og tryk på afsnittet "Kort" i Indstillinger
  4. Vælg "Kørsel & Navigation" i kortindstillingerne
  5. Under "Undgå" sektionen skal du søge efter "Tolls" og dreje kontakten til ON-positionen
  6. Åbn appen Maps og få vejledning som sædvanligt, vejafgifter bliver nu undgået, når det er muligt

I min test undgås de undgås vejafgifter effektivt over en overgangsbro, men det er muligt, at en vejafgift eller bobelbro kan glide igennem i nogle områder afhængigt af om du begynder at tilføje i stop for gas og mad, din destination og hvor stor Datasættet er, at Apple Maps er afhængige af.

Uanset om du er imod at betale vejafgifter for broer og veje i princippet, eller fordi du ikke har penge til dem, er funktionen temmelig effektiv til at undgå dem, uanset din planlagte grund. Dette er sandsynligvis mest nyttigt for iPhone-brugere, men det fungerer også på iPad.

Denne indstilling skal sandsynligvis indgå i selve appen til Maps, så den kan bruges pr. Retningsretning i stedet for i iOS-indstillingerne, men i øjeblikket er det i indstillingsappen, som du skal slukke for og tænde efter behov .

Heads up til MacTrast for det praktiske tip.