Sådan tilføjes papir til en maskine, der tilføjer

Mange virksomheder bruger tilføjemaskiner (også kendt som "ti nøgler" eller "udskrivning af regnemaskiner" ifølge Kegcoat.com) til at beregne totaler. Tilføjelsesmaskiner giver brugeren en udskrift, der beskriver beregningerne. Dette er nyttigt til f.eks. At tælle et kasseapparat efter et skift. Hvis der ikke er papir i påfyldningsmaskinen, skal der indsættes en ny papirrulle. Bemærk, at den tilføjende maskine stadig kan beregne tal, men ikke vil være i stand til at udskrive beregningerne, før en ny papirrulle er indsat.

Fjern den tomme papirrulle ved at trække papirholderens arm ud og skubbe den tomme rulle af stangen. Kassér ikke den tomme plastrulle.

Find en ny papirrulle, der passer til påfyldningsmaskinen ved at sammenligne størrelsen på den tomme rulle med dem, der findes i dit kontors forsyningsskab eller i butikken.

Skub den nye rulle på papirholderarmen med papiret rullet i den retning, som dikteret af brugervejledningen eller på samme måde som før, du fjernede det. Sæt armen tilbage i sin oprindelige position for at holde rullen på plads.

Fjern båndets kant nedenunder den nye papirrulle, og træk den en tomme eller to ud.

Indsæt enden af ​​den nye rulle i papirindføringsåbningen. Bemærk, at tilføjelse af maskiner varierer efter mærke og producent, så papirindføringsåbningen kan være placeret i bunden eller toppen af ​​bagsiden af ​​påfyldningsmaskinen.

Tryk på knappen til papirindføring nær rullen. Den tilføjende maskine “griber” det nye papir og trækker det igennem. Bemærk, at nogle maskiner har et manuelt håndtag eller hjul, så det kan være nødvendigt at dreje dette hjul med tommelfingeren for at føre papiret ind i maskinen.