Sådan oprettes et Westell 6100 DSL-modem

Westell 6100 DSL-modemet er et af de modemer, der er tilgængelige fra Verizon med et højhastigheds-internetabonnement. Det er et ret grundlæggende DSL-modem uden avancerede funktioner, såsom trådløst netværk. Men ligesom andre DSL-modemer kræver Westell 6100 en vis opsætning og konfiguration, før du kan komme på Internettet. Det er en ret simpel proces, der skal tage mindre end 30 minutter.

Trin 1

Indsæt Verizon High Speed ​​Internet CD i din computer. Installationsprogrammet skal starte automatisk. Hvis det ikke gør det, skal du køre "setup.exe" fra cd-biblioteket.

Trin 2

Klik på knappen "Opsætning" for at starte installationsprocessen. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere din computer til at bruge Verizon-højhastighedsinternet.

Trin 3

Tilslut det lille, runde stik fra strømforsyningen til det cirkulære stik på bagsiden af ​​Westell 6100. Sæt den anden ende i en stikkontakt.

Trin 4

Sådan oprettes et Westell 6100 DSL-modem

Tilslut den ene ende af telefonkablet til en stikkontakt. Sæt den anden ende i telefonstikket på bagsiden af ​​DSL-modemet.

Trin 5

Sådan oprettes et Westell 6100 DSL-modem

Sæt den ene ende af Ethernet-kablet i den gule Ethernet-port på bagsiden af ​​Westell 6100. Tilslut den anden ende til en Ethernet-port på din computer.

Drej afbryderen på bagsiden af ​​modemmet til "Til" -positionen, og vent, indtil "Strøm", "DSL", "Ethernet" og "Internet" lyser på forsiden af ​​Westell 6100 lyser konstant grønt.