MacOS Mojave Public Beta Download nu tilgængelig

Apple har udgivet MacOS Mojave Public Beta 1 til enhver Mac-bruger, der er interesseret i beta-test af den kommende MacOS 10.14-systemsoftwareversion.


Teknisk set kan enhver tilmelde sig for at deltage i macOS Mojave 10.14 offentlige beta testprogram, forudsat at de har en MacOS Mojave-understøttet Mac. Selvom det almindeligvis kører, kører beta system software bedst til mere avancerede Mac-brugere, som kan teste operativsystemet på sekundær hardware. Altid sikkerhedskopiere en Mac, før du installerer systemprogrammer, især med beta-udgivelser.

Sådan downloades macOS Mojave 10.14 Public Beta

Hvis du antager, at din Mac er på MacOS Mojave-kompatible Mac-listen, kan du nemt downloade og installere macOS Mojave public beta:

  1. Backup Mac med Time Machine før du begynder
  2. Gå til beta.apple.com for at tilmelde en Mac og hente det offentlige beta-adgangsprogram
  3. Download MacOS Mojave public beta fra Mac App Store

Hvis du er interesseret i at lave et MacOS Mojave beta bootable USB-installationsdrev, vil du gerne gennemføre denne proces, før du starter softwareopdateringen.

Installation af macOS Mojave public beta er det samme som at installere en anden systemsoftwareversion.

Husk at beta system software er aktivt under udvikling, hvilket betyder, at ydeevne og stabilitet ikke er på det niveau, brugerne ville forvente fra en endelig udgivelse af systemsoftware. Det er således bedst for kun avancerede Mac-brugere at køre MacOS Mojave public beta, og ideelt set på en sekundær maskine, der kan bruges til test.

Det er afgørende at have en sikkerhedskopi, inden du installerer macOS Mojave public beta. Dette giver mulighed for at bevare dine vigtige data, men giver dig også mulighed for at nedgradere fra macOS Mojave beta og vende tilbage til dit tidligere stabile operativsystemmiljø, hvis du bestemmer dig for at beta-udgivelse er ikke egnet til dig.

Gå ikke over med at lave en sikkerhedskopi inden du installerer macOS Mojave beta.

MacOS Mojave indeholder forskellige nye funktioner, herunder en Dark Mode-grænseflade, dynamiske tapeter, talrige forbedringer til Finder, Desktop Stacks, en række nye system apps som Aktier og Stemme Memos sammen med mange andre nye funktioner og ændringer.

Den endelige version af macOS Mojave vil blive udgivet i efteråret.

Brugere, der er interesseret i beta-testning af andre Apple-systemsoftware, kan også downloade iOS 12 public beta 1 til en iPhone eller iPad.