Sådan tilbagekaldes en ukendt opkalder

Du har sandsynligvis tidligere modtaget ukendte opkald. Det er frustrerende ikke at vide, hvem der ringer; du vil bestemt ikke gå glip af et forretningsopkald fra en klient. Hvad er nøjagtigt et ukendt nummer? Typisk identificerer dit opkalds-id dette nummer som "Ukendt". I nogle tilfælde er du måske ikke bekendt med det faktiske nummeropkald. Det er ikke det samme som et begrænset nummer, der vises på et opkalds-id som "Blokeret". Så hvordan finder du ud af, hvem der ringer til din virksomhed fra et ukendt nummer?

Prøv * 69

Hvis du får et ukendt opkald på din kontortelefon, skal du tage din telefon og ringe * 69 med det samme for at ringe op til nummeret igen. Normalt fungerer denne kode, og hvis nogen svarer, kan du spørge, hvem du taler med. Du skal placere * 69-opkaldet med det samme. Tilbagekaldstjenesten fungerer ikke, hvis du modtager et nyt opkald, inden du indtaster * 69. Hvis koden ikke virker, skal du prøve andre koder, der fungerer den samme var som * 57 og * 71.

Hvis du modtager et optaget signal, når du straks ringer tilbage, var opkaldet sandsynligvis fra en telemarketer eller spammer.

Kontakt din telefonudbyder

Uanset om du har en kontortelefon eller en mobiltelefon, skal du kontakte din tjenesteudbyder. Hvert telefonselskab er forskelligt, men spørg om deres muligheder for ukendte opkald. Hvis du bruger en mobiltelefon, tilbyder de fleste udbydere enten opkalds-id-tjeneste eller stiller dem til rådighed mod et ekstra gebyr pr. Måned.

Når et tal dukker op uden et navn

Nogle gange vises et telefonnummer på din telefon uden navn. Den bedste måde at håndtere denne situation på er at foretage en hurtig Google-søgning ved hjælp af telefonnummeret. Du kan muligvis finde ud af, hvem der ringer, eller du kan se, at mange andre mennesker modtager opkaldet fra det samme nummer. Hvis du f.eks. Indtaster nummeret på Google, dukker flere websteder op, der viser, at andre har modtaget opkald fra det samme nummer. I dette tilfælde er antallet sandsynligvis spam.

Hvis du har Facebook, kan du prøve at indtaste nummeret i Facebook-søgefeltet. Hvis det er et nummer på en persons Facebook-profil, vises det, og du kan finde ud af, hvem der ringede.

Hvorfor du skal være forsigtig

Det er en no-brainer, at du vil finde ud af, hvem der ringer til dig. Men med mange fiduskunstnere derude, er det vigtigt at gå forsigtigt. En fidus kaldes spoofing, hvor en hacker bruger software til at foretage et opkald, der viser en andens telefonnummer og bruger det til at ringe til andre. Normalt kommer dette ikke op som ukendt, fordi svindlerne indtaster telefonnumre for de mennesker, de foregiver at være, men vær forsigtig, fordi du aldrig ved, hvad den nyeste fidus er fra dag til dag.

En anden phishing-fidus opstår, når en ukendt opkalder udfylder skærmen med ubesvarede opkald, men nummeret vises under et ukendt navn. De vil have dig til at ringe tilbage, så de kan debitere dig for opkaldet, og for hvert minut, du forbliver i opkaldet. De lader normalt telefonen ringe en gang, så det er nok til at dukke op i din opkaldslog, men ikke længe nok til, at du kan svare.