Sådan finder du en person med GPS

Brug af Global Positioning System-sporing til at finde nogen er mulig med mobiltelefoner og PDA-smartphones. GPS-sporing bruges primært af forældre til at holde styr på børn eller for voksne med ældre forældre. Oplysninger transmitteret af GPS-sporingsenheden er ifølge Verizon Wireless ikke helt nøjagtige. Lokationsoplysninger kan blive forsinket eller fejlagtigt afhængigt af placeringen af ​​den nærmeste satellit eller det celle tårn, der transmitterer informationen.

Global Positioning System Locator

Trin 1

Sørg for, at den person, der findes, har en GPS-aktiveret mobiltelefon. Telefonen skal være tændt for at GPS'en kan hente et signal. GPS fungerer ved at beregne afstanden fra et objekt fra tre antenner, der er tættest på det.

Trin 2

Opret forbindelse til en udbyder af trådløse netværkstjenester. GPS-sporingstjenester leveres af mobiloperatører. Konfigurer den GPS-aktiverede mobile enhed til netværket for at få data sendt ud på internettet eller via et netværkstårn.

Trin 3

Vælg en placeringsbaseret tjeneste gennem mobiludbyderen, et middel til at have placeringsoplysningerne tilgængelige via et internetwebsted eller callcenter. LBS-udbyderen er i stand til at give den omtrentlige kendte placering af en person ved hjælp af de signaler, GPS'en udsender. Kortlægningssteder, retningsvis vejvisninger og sms-beskedfunktioner er tjenester, der også tilbydes af nogle LBS-udbydere

Trin 4

Sammenlign LBS-udbydere, før du køber en plan. Mobiltelefonoperatører fungerer også som LBS-udbydere. Billigt er ikke altid det bedste, når det drejer sig om teknologi. Der er mange omkostninger med GPS til folksporing, herunder udstyrsomkostninger, der gør det muligt for GPS-teknologi, installations- og aktiveringsgebyrer at placere telefonen på et netværk og netværksadgangsabonnementer for at få adgang til placeringsoplysningerne på den bestemte telefon. Der kan pålægges gebyrer for hver genereret placeringsrapport, eller du kan vælge en bestemt mængde rapporter pr. Måned.

Undgå juridiske følger. Tilladelse til at spore nogen med GPS-sporingsteknologi skal opnås af abonnenten, inden systemet bruges. Den mest populære anvendelse af GPS-sporingstjenesterne er for forældre til børn i skolealderen mellem 8-14 år og for voksne med ældre forældre til at finde dem i tilfælde af en nødsituation, eller når en ældre forælder er ude at løbe ærinder. At kunne finde familiemedlemmer giver ro i sindet og hjælper med at sikre sikkerheden.