Sådan overføres data fra en 625 DVR til en pc

Dish Network DVR'er tilbyder en række praktiske funktioner såsom multi-tuner-kapacitet, HD-optagelse og en betydelig harddisk til lagring af optagede programmer. En anden praktisk funktion, der tilbydes af mange parabol-DVR'er som 625, er USB-understøttelse til tilslutning af en ekstern lagerenhed, såsom en ekstern harddisk. Dette giver dig mulighed for at dumpe optagede programmer til et eksternt drev for at frigøre plads på din 625-modtager. 625 bruger en meget enkel tilslutnings- og downloadproces, så du kan begynde at udnytte denne praktiske funktion på få minutter.

Trin 1

Kontakt Dish Network og tilføj EHD-gebyret (ekstern harddisk) til din konto. Dish vurderer et gebyr for oplåsning af USB-porte på deres modtagere, så indtil du betaler dette gebyr, genkender USB-porten ikke noget, der er tilsluttet det. Når EHD-gebyret er føjet til din konto, er du klar til at fortsætte.

Trin 2

Fastgør USB-kablet fra harddisken til USB-porten på bagpanelet på 625-modtageren, der er placeret på højre side af 625's bagpanel.

Trin 3

Formater det eksterne drev, hvis du bliver bedt om det. Hvis dette er første gang, du tilslutter dette drev til 625-modtageren, bliver du bedt om at omformatere det. Forstå, at formatering af drevet sletter alle data, der aktuelt er gemt på det, så det er altid bedst at bruge en tom harddisk til dette formål. Når du er færdig, skal du se et popup-vindue, der giver råd om, at drevet blev formateret.

Trin 4

Følg vejledningen på skærmen for at downloade DVR-data til den eksterne harddisk. Når du har kopieret alt fra 625-modtageren, som du vil gemme til drevet, er du klar til at afbryde drevet.

Trin 5

Sluk 625-modtageren helt ned ved hjælp af tænd / sluk-knappen på frontpanelet, og frakobl derefter den eksterne harddisk.

Sæt det eksterne drev i en USB-port på din computer. Et popup-vindue skal genkende USB-forbindelsen. Du kan nu overføre oplysninger fra det eksterne drev og gemme det på din pc.