Sådan afinstalleres Trend Micro

Trend Micro-applikationer inkluderer et afinstallationsværktøj til fjernelse af softwaren fra din computer. Hvis du har brugt Trend Micros sikkerheds- eller antivirusprogrammer og nu vil afinstallere programmet fra din harddisk, kan det gøres hurtigt og nemt via afinstallationsværktøjet. Processen kræver at udforske din programmappe, så en smule komfort med at navigere gennem systemmapperne på din computer kan være nyttigt, selvom det ikke er nødvendigt.

Trin 1

Afslut alle kørende Trend Micro-applikationer, inden du starter afinstallationsprocessen. Dette sikrer, at alle de tilknyttede filer er fri for brug og tilgængelige for at blive fjernet.

Trin 2

Åbn din computers startmenu. Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af din Windows proceslinje. Find og klik på menupunktet “Denne computer” i startmenuen.

Trin 3

Klik på "C:" i menuen Denne computer. Dobbeltklik på mappen "Program Files". Find mappen mærket “Trend Micro” i din Program Files-mappe, og dobbeltklik på den.

Trin 4

Find og dobbeltklik på ikonet mærket "Internetsikkerhed" i dit Trend Micro-bibliotek. Find filen "TISSuprt.exe" i mappen Internet Security. Dobbeltklik på filen for at udføre den.

Trin 5

Find fanen “Afinstaller” i vinduet Trend Micro Diagnostic Toolkit. Klik på fanen Afinstaller, og klik på knappen Afinstaller. Klik på knappen Afinstaller endnu en gang, når dialogboksen vises, og beder dig om at bekræfte dit valg.

Klik på “Ja” for at genstarte din computer, når afinstallationsprocessen er afsluttet. En dialogboks vises, der giver dig besked, når processen er afsluttet, og beder dig om at genstarte din computer på det tidspunkt.