Skjul Mail fra låseskærmen i iOS

Meddelelsescenter i iOS gør det nemmere end nogensinde at se, hvornår nye meddelelser og e-mails kommer ind på din enhed, men hvis du modtager følsomme eller private e-mails på din iPhone eller iPad, kan du muligvis ikke have dem vist på låseskærmen overhovedet.

Hvis du hellere ikke vil se nogen advarsel eller besked, der vises på låseskærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du foretage en hurtig indstillinger for at skjule de nye e-mail-meddelelser fra at vises på den låste skærm af iOS-enheder fuldstændigt .

Sådan skjuler du alle postmeddelelser fra låseskærmen i iOS

Sådan skjuler du e-mail fra visning på iOS-låseskærmen helt:

  • Åbn "Indstillinger" og tryk derefter på "Notifikationer" (mærket som "Meddelelsescenter" i iOS 7 og nyere)
  • Tryk på "Mail", vælg den e-mail-konto, du vil skjule mailbeskeder fra
  • Rul ned til bunden af ​​Mail indstillingerne til "View in Lock Screen", skub denne justering til OFF

Indstillingerne kan se lidt anderledes ud, afhængigt af hvilken version af iOS du bruger, men funktionen er den samme, og evnen til at skjule alle meddelelser fra Mail, der vises på den låste skærm på en enhed, er det samme.

Dette vil stoppe alle aspekter af nye mail-ankomster fra at blive vist på låseskærmen, herunder e-mail afsender, emne og body preview - der vil ikke være nogen e-mail-advarsler på låseskærmen overhovedet.

Hvis du vil deaktivere meddelelserne fra øverst på skærmen og forhindre dem i at blive vist i Meddelelsescenter, skal du vælge "Ingen" i de tre side ved side valgmulighederne øverst af den samme indstillingsskærm.

Brug af denne indstilling er en god mulighed for ekstra privatliv, men det er også praktisk, hvis du bare ikke er interesseret i at se underretninger på din låseskærm hver gang en ny email kommer ind.

En anden stor mulighed, der er lidt af et kompromis og dermed giver dig mulighed for stadig at modtage e-mail-meddelelser, men ikke viser indholdet af dem, er at skjule e-mail-forhåndsvisning fra at vise på låseskærmen på iPhone eller iPad, som i stedet bare vil have en enkel afsender og "mail besked" note knyttet til den. Så er det op til dig at låse enheden op og gå til iOS Mail for at læse e-mailen.

Du kan også deaktivere den nye e-mail-lydeffekt i iOS også, hvis det generer dig.

For dem, der havde dette låseskærmbillede af Mail deaktiveret til at begynde med, kan du naturligvis vende om denne proces for at aktivere låseskærm e-mail-forhåndsvisninger, men vær opmærksom på, at alle, der henter iOS-enheden, så kan se de grundlæggende afsender og emner af nyeste e-mail-meddelelser, selv uden at indtaste en adgangskode.