Sådan gendannes en dårlig disk, der ikke læser eller monteres

Datagendannelsessoftware kan ofte registrere og gendanne filer fra dårlige diske, der ikke registreres af operativsystemet, og som nægter at montere. Datagendannelseslaboratorier er ekstremt vellykkede ved denne operation, men prisen kan være for høj for mange brugere afhængigt af vigtigheden af ​​dataene på drevet. Når dataene er kritiske, er der ingen erstatning for et dedikeret datagendannelseslaboratorium, og der bør ikke gøres noget forsøg på at gendanne data manuelt, da enhver drevaktivitet reducerer laboratoriets chance for succes.

Datagendannelse

Trin 1

Sluk for computeren, der har den dårlige disk installeret, straks efter at have bemærket problemer med disken.

Trin 2

Få software til datagendannelse og installer det på den fungerende computer. Flere muligheder for at finde software til datagendannelse kan findes i afsnittet Ressourcer i denne artikel.

Trin 3

Køb en USB-harddiskadapter, og slut den til en ledig USB-port på den fungerende computer. Installer de nødvendige drivere til adapteren.

Trin 4

Tilslut den mislykkede harddisk til USB-harddiskadapteren og til en strømforsyning. Annuller alle meddelelser, der forsøger automatisk at afspille eller initialisere drevet, eller som spørger, hvad de skal gøre med drevet.

Trin 5

Kør datagendannelsessoftwaren, og få den til at scanne efter eksterne drev, der er tilsluttet USB-porte på den fungerende computer.

Trin 6

Udfør en fuld overfladescanning af det mislykkede drev for at gendanne eventuelle data på drevet.

Gem de gendannede data på flytbare medier eller på den fungerende computer, eller tilslut en anden lagerenhed, som du kan gemme de gendannede data til.