Sådan indtastes & Afslut Apple Watch Power Reserve-tilstand

Selvom Apple Watch-batteriet varer en forholdsvis lang tid, har et slukket eller dårligt batteri. Apple Watch på håndleddet er ikke særlig nyttigt. Et nyttigt tip, når du nærmer dig de nedre grænser for det resterende batteri, er at skifte til Power Reserve-tilstand på Apple Watch. Power Reserve-tilstand gør Apple Watch-skærmen til kun et ur, så du i det mindste kan fortælle det tidspunkt, hvor batteriet bliver ret lavt.

Når Power Reserve-tilstand er aktiveret, stopper Apple Watch alle funktioner undtagen en begrænset skærmvisning på skærmen. Mens du kan indtaste Power Reserve til enhver tid, er det ikke noget, du sandsynligvis vil bruge til sjov, da det i princippet deaktiverer alle funktioner i Apple Watch som fitnesssporing og pulsovervågning, meddelelser, meddelelser mv. Med det sagt er det en utrolig effektiv måde at fortsætte med at bruge Apple Watch som en tidstællende enhed i situationer, hvor det ellers ville løbe tør for batteriet.

Sådan indtastes og aktiveres strømreservefunktion på Apple Watch

På nyere watchOS versioner skal du indtaste Power Reserve med:

  1. Træk op på urets ansigt for at gå til kontrolcenter
  2. Find batteriskærmen og tryk på batteriets procentvise indikator
  3. Tryk på Power Reserve for at aktivere

På ældre WatchOS-versioner:

  1. Hold tænd / sluk-knappen nede på Apple Watch (dette er den længere knap på siden af ​​uret, under den roterende drejeknap)
  2. Skub højre på "Power Reserve" for at skifte til og aktivere Power Reserve-tilstand på Apple Watch

Strømreserven aktiveres øjeblikkeligt, og skærmbilledet skifter til et simpelt digitalt urflade for at afspejle dette. Her er et eksempel på, hvad forskellen mellem et standard Apple Watch-ansigt, ved hjælp af det modulære ur, mod Power Reserve-watch-ansigtet:

Som du kan se, med Power Reserve får du bare et simpelt ur, det er det. Alle andre funktioner på Apple Watch er deaktiveret. Watch i denne strømbesparende tilstand kan dog vare meget lang tid, og jeg har formået at klemme mange timer ud af det, efter at de normale Watch-funktioner har drænet batteriet ned i de enkelte cifre.

Sådan afbrydes og deaktiveres strømreservefunktion på Apple Watch

  • Hold tænd / sluk-knappen nede i Apple Watch, indtil du ser  Apple-logoet

Dette genstarter faktisk Apple Watch. Mens du kan gå ud af Power Reserve-tilstand på næsten hvilket som helst tidspunkt (medmindre batteriet er kritisk lavt), begynder du straks at dræne batteriet igen, så hvis du sover ved 1% eller 2%, vil du sikkert forblive i Power Reserve, indtil du kan få adgang til Apple Watch-opladeren.

Så for at gentage, giver Power Reserve Mode et simpelt ur på Apple Watch-skærmen, og det enkle ur er alt hvad du får. Det kan måske virke begrænset og frustrerende, men overveje det er tilfældet, og du forstår, hvorfor denne funktion faktisk er rigtig god. Desuden er det sikkert bedre at have et ur på dit håndled, end at have en død sort skærm på dit håndled, ikke?