Sådan kopieres og indsættes to celler i en celle

At flette flere celler til en kan spare dig tid i retroaktiv forstand. Processen, der kaldes "sammenkædning", giver dig mulighed for at tage flere celler, som du allerede har skrevet information i, og flette oplysningerne i en enkelt celle uden at miste information. Mens produktets natur lyder som om du skulle være i stand til at kopiere og indsætte fra en celle i mange, vil denne proces kun give dig hovedpine og frustrationer. I stedet kan du bruge en nem formel, der kun tager dig et par trin at mestre.

Trin 1

Åbn det eksisterende Excel-dokument, hvor du vil flette flere celler til en. Hvis et allerede eksisterende dokument ikke er tilgængeligt, skal du oprette et ved at placere de oplysninger, du ønsker i en celle, i flere.

Trin 2

Vælg den celle, hvor du vil indsætte alle oplysningerne. Skriv "= (" i formlen minus anførselstegn. Dette begynder formlen for det fusionerende projekt.

Trin 3

Skriv cellenavnet på den første celle, du vil flette, og indsæt derefter et tegn og anførselstegn. Hvis du f.eks. Fletter celle A1 som en del af dataene, skal du skrive "= sum (A1 &" ". Inden du skriver navnet på den næste celle, skal du indsætte et mellemrum efterfulgt af et anførselstegn og et tegn. Skriv navnet på celle og slut derefter på samme måde, som du sluttede den første celleblok.

Indsæt alle oplysninger som beskrevet i trin 3. Når den sidste celleblok er blevet skrevet, skal du lukke parenteserne. Formlen skal se sådan ud: "sum = (A1 &" "& B1 &" "& C1 &" ... "& E1 &") uden de ydre to anførselstegn. Tryk på "Enter." Dine oplysninger vises i den rækkefølge, du indsatte den.