Sådan ændres Quicken-farver

For dem, der bruger Quicken til at spore deres økonomi, passer standardfarverne til alle aspekter af programmet muligvis ikke til dine ønsker. Du kan hurtigt ændre farverne på nogle af de mest almindelige funktioner for at skabe en mere behagelig arbejdsoplevelse. Baggrunden for vinduet er variabel, ligesom farven på dine registerkonti.

Trin 1

Klik på "Rediger" på Quicken-menulinjen øverst i vinduet. Se i rullemenuen for valg af præference og klik på den. Vinduet Indstillinger åbnes, og du ser et antal emner, du kan indstille, vises i den venstre rude i vinduet.

Trin 2

Vælg Startup-præferencer i venstre liste ved at klikke på den. I højre rude i vinduet ser du et valg at indstille Quicken Colors. Vælg det farveskema, du ønsker Quicken, fra de anførte valg. Blandt andre attributter vil dette ændre baggrundsfarven for Quicken. De farveskemaer, du kan vælge imellem, er blå, grøn, lilla eller tan.

Trin 3

Indstil farven på dine registre ved at vælge Registrer i venstre rude. De vigtigste indstillinger for præference vises i højre rude. Nederst i ruden er valgmulighederne for registerudseende. Klik på knappen Farver.

Skift farverne for hver af registerkontiene ved hjælp af rullemenuerne. Når du har indstillet hver registerkonto med dit farvevalg, skal du klikke på OK-knappen.