Sådan kender du en persons status på Yahoo Messenger

Yahoo Messenger giver dig mulighed for at sende onlinemeddelelser og chatte via stemme eller video med dine Yahoo Messenger-forbindelser. Når du inviterer folk til at oprette forbindelse til dig på Yahoo Messenger, og de accepterer, udveksles visse oplysninger automatisk. Et stykke information, der er centralt i instant messaging, er en brugers online status. Yahoo Messenger har tre grundlæggende typer online-status - "Tilgængelig", "Optaget" og "Usynlig for alle" - så det er let at bestemme andres onlinestatus.

Trin 1

Åbn Yahoo Messenger på din computer. Indtast dit Yahoo ID og din adgangskode i deres respektive felter, og klik på knappen "Log ind".

Trin 2

Klik på "Venner" under fanen "Kontakter" i Yahoo Messenger for at få vist alle dine Yahoo Messenger-venner.

Rul ned på din "Venner" -liste og noter onlinestatuserne ved siden af ​​deres visningsnavne. En gul cirkel indikerer, at en ven er online og potentielt tilgængelig for chat. En rød cirkel med en hvid linje angiver, at din ven er optaget og ikke bør forstyrres - medmindre sagen haster, eller hvis du har en gensidig forståelse af brugen af ​​Yahoo Messenger. En grå cirkel indikerer, at en ven enten er offline eller usynlig; i begge tilfælde kan du ikke kontakte den person.