Sådan sættes ringetoner på en iPhone uden synkronisering

Hvis du kan lide at tilpasse din iPhone, kan du tilføje en ny ringetone. Mange ringetoner kan købes i iTunes Store, men du kan også oprette din egen ved hjælp af musik, som du allerede har. Du behøver ikke engang at synkronisere din iPhone med din computer for at få ringetoner; du kan downloade eller oprette dem direkte på din smartphone.

Køb

Tryk på iTunes Store-ikonet på din iPhones startskærm.

Tryk på "Mere". Tryk på "Ringetoner".

Søg efter ringetoner. Tryk på knappen med prisen ved siden af ​​den ønskede. Tryk på det igen, når det bliver grønt.

Vælg at indstille ringetonen som din standard ringetone eller en ringetone til en bestemt kontakt, eller tryk bare på "Udført". Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Ringetonen downloades til din ringetone-mappe.

skab

Tryk på ikonet App Store på din iPhones startskærm.

Tryk på knappen "Søg". Skriv "Opret ringetoner" i søgefeltet, og tryk på "Søg".

Tryk på "Opret ringetoner!" på listen over apps, der vises. Tryk på knappen "Gratis". Tryk på det igen, når det bliver grønt. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.

Tryk på "Ringtone" -appen på din startskærm, når statuslinjen for download forsvinder. Vælg at oprette en ringetone fra en optagelse eller fra sange, du har gemt på din iPhone.

Navngiv ringetonen, og indstil tiden, som skal være under 30 sekunder. Hvis du optager, skal du trykke på knappen med prikken; tryk derefter på den igen for at afslutte. Tryk på fluebenet for at lytte til en forhåndsvisning. Tryk let på den igen for at oprette ringetonen.

Tips

Du kan indstille ringetoner gennem "Indstillinger", derefter "Lyde" og derefter "Ringetoner". Du kan også indstille ringetoner til bestemte kontakter ved at trykke på et navn i "Kontakter".