Sådan får du adgang til internettet uden en telefonlinje

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Kabel internet

  • Satellit Internet

  • Trådløst internet

  • PC-kort

Internettet kan bruges til almindelige aktiviteter såsom streaming af film, lytning til musik og videokonference. En af de mest almindelige måder at få adgang til internettet er at bruge en traditionel telefonlinje med en opkaldsforbindelse. Hvis du ikke har en traditionel telefonlinje, er der andre måder at komme online på. Med et par enkle forslag lærer du snart, hvordan du får adgang til Internettet uden en telefonlinje.

Lav en beslutning om, hvilken type internetforbindelse du gerne vil have. Du kan stadig vælge en hurtig internetforbindelse, der ikke kræver en standard telefonlinje. Afhængigt af din placering kan du abonnere på en kabelinternetplan. I områder, hvor denne type tjenester ikke er tilgængelig, kan du også få en satellit-internettjeneste.

Kontakt din lokale kabeludbyder og spørg om de tilgængelige højhastighedsinternetplaner for dit område. En kabelrepræsentant vil rådgive dig om hastigheden og funktionerne i flere planer. Hvis du hellere vil se alle tjenesterne og funktionerne i disse internetplaner, inden du træffer en beslutning, kan du overveje at besøge udbyderens websted. Et par eksempler på kabel-internetudbydere inkluderer Comcast, Charter og Cox.

Brug den eksisterende internetforbindelse fra en ven eller et familiemedlem til at udføre en onlinesøgning. Besøg webstederne for satellit-internetudbydere, såsom WildBlue, HughesNet og Earthlink Cable Internet. Sammenlign de forskellige højhastighedsinternetudbydere efter deres priser, hastighed og andre funktioner. Lav en liste over de ting, der betyder mest for dig, og vælg en højhastighedsinternetudbyder, der passer til dine behov.

Brug en gratis Wi-Fi internetforbindelse på et tilgængeligt hotspot. Hvis du bruger en mobilenhed eller en bærbar computer med en indbygget Wi-Fi-funktion, kan du få adgang til Internettet forskellige steder. Mange kaffebarer, lufthavne, offentlige biblioteker og hoteller tilbyder gratis eller betalt adgang til en hurtig internetforbindelse via Wi-Fi.

Køb en Wi-Fi-abonnementstjeneste via din mobiltelefonoperatør. For et bestemt gebyr, en serviceaftale og en kompatibel internetplan har du chancen for at surfe på nettet og udføre mange af dine regelmæssige onlineopgaver. Køb et Wi-Fi mobilt pc-kort fra din mobiludbyder, og indsæt det i din bærbare computer. Afhængigt af dækningsområdet har du adgang til Internettet på farten og i dit hjem, når du har brug for det.

Tips

Sammenlign altid prisfastsættelsen af ​​flere højhastighedstjenester inden du træffer en endelig beslutning. Tal med familiemedlemmer og venner om deres nuværende højhastighedsinternetforbindelse for at få nyttige forslag.