Sådan oprettes en brochure i Microsoft Word til Mac

For at designe en simpel brochure til din virksomhed behøver du ikke bruge dyr layoutsoftware. Office til Mac inkluderer Microsoft Word-software, der giver rig support til udvikling af indhold. Skabelonerne i Word giver enkle designs med maksimal udskrivningskompatibilitet. Oprettelse af din brochure i Microsoft Word til Mac gør også mange forskellige skabeloner tilgængelige til din brug, hvilket sikrer et kig efter din brochure, der bedst fanger det, du har brug for at formidle.

Åbn Microsoft Word.

Klik på knappen "Ny fra skabelon" på standardværktøjslinjen.

Vælg enten "Alle" eller "Mine skabeloner" under skabeloner. Fremhæv den skabelon, der skal bruges, og klik derefter på "Vælg". Hvis du er online, skal du klikke på indstillingen "Online skabeloner" og vælge på listen over viste indstillinger.

Indtast oplysningerne til din brochure, såsom grundlæggende produktinformation, grafik og forretningskontaktoplysninger. Skabelonen guider dig gennem den korrekte placering af disse elementer.

Slet eventuelle designelementer fra skabelonen, som du ikke vil have i din færdige brochure.

Vælg "Visninger" og derefter "Udgivelseslayout" for at administrere brochurelayoutet og designet. I denne visning skal du bruge værktøjslinjen til at omorganisere din brochure, ændre f.eks. Overlapning af grafik og tekst og bruge et større skrifttypebibliotek til at differentiere din tekst.

Gå til menuen "Værktøjer", og vælg "Stave og grammatik ..." for at kontrollere, om der er tydelige stave- og grammatikfejl. Gå til menuen "File", og vælg "Save" for at gemme din brochure.

Udskriv din brochure for at kopiere den, eller download den til en professionel leverandør af trykning.