Sådan får du vist et live satellitfeed

En live satellit-feed er video, der optages live ved en begivenhed og derefter sendes på Internettet. Ved at få adgang til det websted, hvorfra feedet sendes, kan du se det live, når det transmitteres. Alt hvad du skal gøre for at se et live satellit-feed er at sikre dig, at du ved, på hvilket websted feedet vil blive sendt.

Find ud af, fra hvilket websted satellitfeed sendes. Hvis du ikke er fortrolig med webstedsoplysningerne, kan du skrive begivenhedens navn i en søgemaskine og se, om et websted dukker op.

Naviger til webstedet på det rette tidspunkt, før live-feedet begynder. Nogle websteder vil ikke være aktive, før live-feedet begynder, men andre viser velkomstskærme eller venteskærme, før feedet bliver aktivt. Så snart feedet bliver aktivt, vil du dog se det på dit websted.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, hvis der kræves en for at se videoen. De fleste live streams er gratis, men andre kræver gebyrer eller medlemskaber for at se dem. Hvis du får adgang til et begrænset feed, skal du have en konto for at se videoen.