Sådan tilsluttes en iPhone til en Xbox 360 via USB for at komme live

Elementer, du har brug for

  • iPhone USB-kabel

  • Computer

  • Ethernet-kabel

Xbox Live er en online spilmarked, hvor abonnenter kan downloade nyt indhold, se film og spille spil med andre fra hele verden. For at oprette forbindelse til denne service kræves det, at brugeren har et månedligt abonnement samt en højhastighedsinternetforbindelse. Brug af din iPhones 3G-internetforbindelse kan fungere som en grundlæggende forbindelse, så du får adgang til Xbox Live, hvis den er korrekt konfigureret.

Opsætning af internetdeling

Tænd for iPhone, og find appen Indstillinger på din startskærm. Hvis det ikke er på din primære startskærm, skal du skubbe fingeren på skærmen til venstre eller højre og kontrollere eventuelle mapper, du muligvis har oprettet, indtil du finder applikationen, som har et ikon, der ligner et sæt gear.

Vælg fanen "Generelt" i indstillingsmenuen til venstre på skærmen, og tryk på "Netværk". En ny liste med valgmuligheder skal vises. Nederst på denne liste skal der være en mulighed med titlen "Personligt hotspot." Hvis operativsystemet endnu ikke er opdateret til 4.3, får det titlen "Internet-internetdeling". Tryk på ikonet for at åbne den næste menu.

Tilslut USB-kablet til iPhone, og lad det være frakoblet computeren. På indstillingssiden "Personligt hotspot" skal du finde skyderen "Til / Fra" øverst på siden og skubbe den til. Der vises muligvis en boks, der giver dig besked om, at du ikke har Wi-Fi eller Bluetooth slået til. Tryk på knappen "Kun USB" for at aktivere internetdeling og tilslut den til din bærbare computer. IPhone begynder at synkronisere, og når det er gjort, tillader det en internetforbindelse.

Åbn din computers netværkscenter. Dette kan gøres ved at klikke på ikonet for to computere nederst til højre på skærmen. Find iPhone fra listen over tilgængelige forbindelser, og klik på den for at oprette forbindelse.

Klik på menuknappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik på "Kontrolpanel". Rul ned, indtil du ser "Netværks- og delingscenter", og dobbeltklik på det. Se til linjen til venstre, find indstillingen med titlen "Manage Network Connections" og klik på den. I det nye vindue, der åbnes, skal du finde din iPhone fra forbindelseslisten og højreklikke på den. Klik på "Egenskaber" for at åbne forbindelsesmulighederne, og klik på fanen "Deling". Klik på feltet ud for indstillingen mærket "Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse" og klik på knappen "OK" nederst i feltet.

Tilslut Ethernet-kablet til computeren og Xbox 360; test internetfunktionerne ved at besøge din browsers startside, mens du bruger telefonens internetforbindelse.

Opsætning af Xbox 360-forbindelse

Tænd Xbox 360 ved at holde den store knap nede i midten af ​​din Xbox 360-controller. Controlleren og Xbox 360 tænder begge automatisk.

Rul ved hjælp af controlleren til afsnittet "Min Xbox." Brug joysticket til at rulle hele vejen til den sidste mulighed på listen med titlen "Systemindstillinger." Vælg "Netværksindstillinger" på listen for at hente de tilgængelige netværk inden for rækkevidde af Xbox 360.

Rul gennem listen over tilgængelige netværk, indtil du finder en med titlen "Kabelforbindelse." Vælg det for at åbne et nyt felt, og vælg "Test Xbox Live Connection". Tillad Xbox at køre igennem processen ved at følge diagrammet nederst på skærmen for fremskridt, da det kan tage et par minutter at teste. Når dette er gjort, vil Xbox let blive forbundet til Xbox Live.

Advarsler

Vær forsigtig med, hvor ofte du bruger din iPhone til at binde til din Xbox. At se film og spille videospil bruger meget båndbredde og kan udtømme dit datatillæg fra transportøren meget hurtigt.