Sådan maler du biler online

Uanset om du planlægger at købe en ny bil eller tænker på en ændring af farve til din eksisterende bil, er det nyttigt at oprette en model af, hvordan din bil kan se ud, før du tager handling. Du kan derefter sammenligne forskellige farver, ligesom de kan vises på den aktuelle bil. Et par onlineværktøjer giver dig mulighed for at male modelbiler online --- alt hvad du behøver er din webbrowser og en farveprinter, hvis du gerne vil gemme en kopi af resultaterne.

Trin 1

Spil med forskellige bilmalingfarver ved hjælp af Ramones Painting-spil. Vælg en karrosseristil (f.eks. Cabriolet eller lastbil), og tilføj derefter dæk for at færdiggøre prøvekøretøjet. Du kan derefter begynde at udfylde bilen med farve, inklusive maling, ved hjælp af en pensel. Vælg en farve i menuen sammen med den ønskede penselstørrelse, og anvend den på bilen. Du kan også tilføje specielle former, mærkater og linjer til køretøjets design.

Trin 2

Mal en bil online ved hjælp af Duponts Hot Hues-værktøj. Indlæs værktøjet i din browser og start med at vælge en kropsstil, der ligner din egen. Du kan vælge mellem en klassisk bil til en standard moderne sedan. Klik på en af ​​farverne på værktøjslinjen Hot Hues. Du kan også tilføje en trim (accent) farve og grafik (som en flamme på tværs af siden).

Brug online bilmodifikationsværktøjet på Andys Auto Sport-websted. I afsnittet "Hjul" kan du se en prøvebil for at prøve forskellige hjultyper. Du kan også ændre malingsfarven på den bil, du arbejder på. Værktøjet indeholder billeder af en række bilmodeller og stilarter. Du skal have Java Virtual Machine installeret på dit system for at kunne bruge værktøjet.