Slet et helt ord på Mac med option + Slet

Alle ved, at slette nøglen fjerner bogstaver og tal, men det gør det ét tegn ad gangen. Det betyder, at hvis du vil slette og hele ordet, skal du trykke på "Slet" -tasten igen og igen, indtil det er væk, ikke? Forkert! Der er et super handy trick, der lader dig slette komplette ord ad gangen, og det er super nemt at bruge og huske!

Hvis du vil slette et helt skrevet ord ad gangen, skal du bare holde tasten "Option" nede, mens du bruger Slet-tasten . Dette vil slette et komplet ord på en gang (eller en anden kontinuerlig streng af tegn, der ikke afbrydes), så hvis du fortsætter med at trykke Option + Delete, fortsætter det med at slette flere ord.

Husk denne genvej, den er så praktisk for forfattere og for alle, der skriver på Mac.

Option + Slet fjerner et fuldt ord i stedet for blot et enkelt tegn

Dette er langt den hurtigste måde at hurtigt slette hele ord på en Mac, og det er ligegyldigt hvor mange tegn der er i ordet, det går straks. Det gælder også alfanumeriske blokke med tegn og bogstaver, så længe der ikke er mellemrum mellem tekstblokken.

Dette praktiske skrivetrick virker overalt i Mac OS X og i næsten enhver Mac-app tænkelig, herunder Safari, TextEdit, Terminal, Finder, iTunes, iChat / Beskeder og meget mere.