Sådan konverteres udgiverfiler til en PDF-e-bog

E-bøger er blevet en vigtig del af udgivelseslandskabet. De tillader forfattere at få deres skrivning til et bredere publikum end traditionel trykning alene gør. Disse bøger findes i Portable Document Format (PDF) og giver dig mulighed for straks at udgive et skriftligt værk. Hvis du har skrevet en e-bog og gerne vil lave en PDF af den, skal du kun følge et par yderligere trin, når du har skrevet bogen og lagt den ud i Publisher. Derudover giver dig en række fordele at gøre din e-bog til en PDF. Når du har oprettet din bog, kan du sælge den på dit websted, give den væk som et incitament til dine kunder eller sælge den på websteder som Amazon.

Trin 1

Opret en filmappe, hvor du kan gemme dit arbejde.

Trin 2

Åbn din e-bog i Publisher.

Trin 3

Foretag en gang i gang med dit dokument og kontroller for stavefejl, fejljusterede fotos eller andre sætninger, der læser akavet. Ret alt, der har brug for det, før du opretter din PDF.

Trin 4

Lav en sidste "Gem" af din Publisher-fil.

Trin 5

Se efter en PDF-maker på din computer. Du ved, om din computer kan oprette en PDF ved at gå til "File"> "Print". I nærheden af ​​overskriften "Navn" på printerens pop op-skærm skal du se dine printerindstillinger. Hvis det ikke angiver noget som "Udskriv til PDF", har du ikke en PDF-maker på din computer.

Trin 6

Få en PDF-maker, hvis du ikke allerede kan oprette en PDF på din computer. Du kan downloade flere gratis programmer til fremstilling af PDF (se afsnittet Ressourcer), der giver dig mulighed for at gemme din Publisher-e-bog som et PDF-dokument. Følg downloadinstruktionerne, der følger med softwaren.

Trin 7

Gå til "File" igen i dit åbne Publisher-dokument og derefter til "Print". Klik på PDF-indstillingen. En pop op-menu vises, hvor du bliver spurgt, hvor du vil gemme din PDF.

Vælg din projektfilmappe, og klik på "Gem". PDF-maker kopierer din e-bog fra din Publisher-fil og gemmer den i din mappe.