Sådan finder du en adresse ved hjælp af et navn

Hvis du nogensinde har mistet din mobiltelefon eller adressebog, ved du, hvor omhyggeligt vanskeligt det kan være at gendanne alle navnene og adresserne på dine venner, kolleger og andre vigtige kontakter. Du behøver dog ikke sigtet igennem en massiv telefonbog for at finde adresserne til navnene; du kan bruge online søgemaskiner og folk søger på websteder for at gendanne adresserne. Jo flere detaljer du har, jo lettere bliver det at finde de oplysninger, du leder efter.

Brug online søgemaskiner og online telefonbøger til at hjælpe dig med at finde adresser. Indtast navnet på den person, du leder efter. Hvis han opførte sin adresse i online-biblioteket, skulle den komme op i søgeresultaterne.

Indtast andre detaljer, du kender, såsom et telefonnummer eller firmanavn. Dette indsnævrer søgeresultaterne. Hvis der er mange mennesker med det navn, du leder efter, kan det være svært at finde den rigtige person. Prøv og medtag så mange detaljer som muligt. Bekræft, at du stave navnet korrekt. Hvis du ikke er sikker på stavemåden, kan du prøve et par variationer af personens navn, indtil søgningen ligner det, du leder efter.

Gå til et websted, der er specialiseret i personsøgning, såsom Yahoo! People Search. Indtast individets for- og efternavn. Medtag andre detaljer som by og stat, telefonnummer eller e-mail for at hjælpe med at indsnævre din søgning efter den rigtige person.

Gennemse søgeresultaterne. Se efter nøgleord, der svarer til den person, som du søger efter. Dette kan omfatte firmanavne, sport eller klubber, som den enkelte er involveret i. Vælg det resultat, der bedst matcher den person, du søger.